Då var det dags


Ja, det måndag den 21/5.. Idag är dagen med stort jävla D. Idag har vi våran slutföreställning, eller rättare sagt tre stycken. Har inte sovit allt för bra i natt. Vet inte om det är på grund av att jag är nervös, eller om det är något annat som spökar (?). Jag gissar på det förstnämnda. De här senaste dagarna, torsdag - söndag, har nog varit mer köttning än under hela året sammanlagt. Okej, nu överdrev jag kanske lite.. Men de har varit riktigt hårda och innehållit många timmars rep. Det har blivit minst 4 timmar per dag i alla fall. Kroppen känns mör, och man är inte så taggad på att ställa sig framför en publik. MEN, det kommer nog bli och gå bra i slutändan.

Sist jag skrev var ett tag sen. Kommer knappt ihåg när det var. Har inte haft så mycket att skriva om, eller så har jag haft det men inte orkat. Svårt att säga! Det här får nog bli ett rätt så tunt inlägg.. så fortsätter jag i afton då jag kommit hem och är död.

It's to late




Vadå underbar låt: Timbaland feat one republic - Apologize.. Den är helt enkelt.. sååå jävla underbar! Nu är helgen slut, åter igen. Fan vad tiden går snabbt! Har repat idag, 5 timmar, och gårdagen erbjöd på 4 timmars rep. Inte är det pjåkigt.. dock rätt tungt. Har inte direkt någon fritid just nu, men om 2 veckor blir det lite lugnare. Då har vi haft våran slutföreställning, och då blir det att vila upp sig lite inför auditionen i göteborg. Tror det kan bli rätt intressant, på alla möjliga sätt och vis. För det första har jag aldrig varit i göteborg, sedan blir det roligt att se om man tar sig vidare från första dagen överhuvudtaget.
 
Annars har jag inte gjort så mycket mer i helgen förutom repat då. I fredags var jag på face front, såg några band.. sedan bar det hem för att sova. Lördagen blev även den inte speciellt innehållsrik. Gick hem tidigt för att sova, och nu sitter man hör och funderar på att sova. Så jag orkar upp imorgon. Tänkte faktiskt försöka mig på en morgonprommis, och även gå på styrkemixen. Har inte varit på ett träningspass på ungefär 4 veckor, så det kan bli rätt intressant. Sedan måste jag ta tag i pluggandet också.. Shit!

Fredag is the shit..

..eller?
Nyvaken, och död.. Råkade försova mig denna fredagmorgon, hörde inte när alarmet gick på mobilen. Typiskt mig! Idag så är det fredag.. Samtidigt som det är underbart att det är helg, så har jag även ångest för denna dag. Vi har filosofiprov, och det säger väl allt? Kommer troligtvis stå IG på mitt när jag får tillbaka det.

5 veckor kvar.. Nu är det bara att kämpa den sista biten.