There's so much


Det finns så mycket som åker runt i mitt huvud just nu. Nu ska jag vila..

Freitag


Har varit en lite sämre fredag än vanligt. Jag har kännt mig lite.. hängig och orolig. Men, det är inget att oroa sig för hoppas jag. När ska jag lära mig? Aldrig verkar det som! Nåja, imorgon åker jag då till piteå efter en sväng på stan. Kanske hittar något roligt att ha på mig, vem vet vem vet. Nästa helg blir det då utgång. Oh yes.. det har jag bestämt. Någon som är på? Nu blir det indiana och lite cooola. Tjiiing!

Söderut


inte så länge kvar tills jag drar till sthlm i några dagar. Jag längtar! Här händer det ingenting.. jag är uttråkad, I need a change. Dåligt väder är det också, så en promenad är inte så aktuellt. Finns dock inge dåliga väder, bara dåliga kläder.. och det är det jag har, dåliga kläder. Crack ska partaja ikväll, och hon gjorde mig taggad på fest.. not good! Nu ska jag sitta och lyssna på arg musik. Japp! Det känns bra att lyssna på sånt idag.



Julklappar


Någon som har förslag på julklappar? Just nu är det tomt där uppe.. Jag behöver idéer!

Ooh, spännande!


Mina glasögon har kommit.. Så jag ska genast springa och hämta dom!

What to say?


Ja, vad säger man? 17.15 blir det ett afropass. Jag har svårt att säga nej till sånt jag tycker är roligt.. tyvärr. Men efter idag är jag ledig från passhållandet i tre hela dagar. Kan tänkas att det blir rätt skönt! 11 pass på 10 dagar. Nu ska jag ta på mig lite andra kläder och promenera till mami och hälsa på en sväng.

Upp och spinn!


Torsdag, vilket betyder att det är dags för morgonspin. Bara att börja traska till korpen och börja tagga upp.

Denna torsdag tänkte jag vara effektiv, dvs inte sitta inne hela dagen.

Nästa vecka har jag bokat massage. Känns som att jag behöver det! Har även beställt nya bågar och glas, så jag hoppas att jag nästa vecka får mina nya fina glasögon. Nu - korpen!

En mindre bra dag


Idag är verkligen en dålig dag. Inte för att jag vaknat på fel sida eller att jag har haft otur och gjort illa mig, nää, anledningen är för att jag känner mig maktlös. Det känns som att jag inte har något riktigt grepp över mitt liv och de framtida veckorna. Och det är verkligen inte någonting jag tycker om speciellt mycket. Jag vill ha kontroll på mitt liv. Jag vill ha ett grepp och kunna påverka. Nej, jag är inget kontrollfreak som måste ha kontroll på allt som händer.. men det hade varit ganska skönt om jag hade lite koll på de kommande veckorna. Som det ser ut nu, så är det väldigt svårt. Problemet: Jag har inget jobb, och jag hatar verkligen att vara arbetslös. Jag hatar att inte ha någonting att göra på dagarna, om vi bortser pass och att träna. Jag är inte en sån som vill eller kan sova bort hela dagen. (kan kan man väl alltid, men då har jag ångest sen) Det kliar i fingrarna. Jag tycker inte om att sitta inne hela dagarna, men ändå gör jag det. Jävligt deprimerande! Imorgon måste jag ringa till hon som intervjuade mig i måndags angående jobb. Inte världens roligaste jobb och absolut inte det mest välbetalda. But who cares, så länge jag har någonting att göra på dagarna och får in lite pengar på kontot. Då skulle jag även få lite koll på de kommande veckorna och slippa gå runt som ett frågetecken. Det skulle vara underbart!

Och denna onsdag har verkligen varit en sån där superduperhyper deprimerande dag. Jag vaknade, gick till korpen och hade pass, kom hem.. och har suttit och gjort ingenting i flera timmar. Jag känner mig hängig, deppig, less, maktlös.. Rent ut sagt är det en jävligt pissig dag. Blaaargh, allt känns förgäves och bara extremt tråkigt.

Nä, nu ska jag försöka rycka upp mig. För jag är faktiskt en glad person, oftast. Men idag, idag är det verkligen inte min dag. Men, det blir väl som man gör det. Så imorgon är det nya tag som gäller. En ny dag, med nya mål och spännande händelser. Morgonspin, körskola, casallvisning.. Jag känner redan nu att denna onsdagskväll kanske inte blir så pjåkig ändå. Krypa ner i sängen med lite vindruvor, ett glas nyponsoppa och några kuddar. Sounds perfect!


Make my day


Det börjar hända saker.. känns riktigt bra. Nu är det bara att hålla tummarna och hoppas att det går vägen. Har mycket att se fram emot, bland annat den 12:e december. Då bär det av till sthlm.. Kan tänkas att det blir roligt as hell! Har även en arbetsintervju att se fram emot den 15:e. Nä, vad ska man hitta på nu då? Sitter i luleå och är uttråkad (inte så ovanligt ;P). Känner mig inte allt för sugen att gå ut i det här vädret, men det är inte så roligt att sitta inne heller. blir i allafall att kolla när det går någon buss hem. Har afro ikväll och det får jag icket missa. Imorgon håller jag i spin 45, kl 11.45.. be there, or be square!

God morgon


Jahaja.. så var man vaken då. Uppe med tuppen, as usual. Det är dags för morgonspinning. Idag är jag verkligen trött då jag hade problem att somna. Så efter spinningen blir det en snabb sväng till gymmet för att sen gå hem och sova. Ha det!

Söndagsspin


Ska traska till korpen och ha ett spin 60 pass. Tagga upp!

Bowlingdags


Yeey, nu bär det av till bowlingarenan för att bowla. Kommer bli riktigt roligt! Wish me luck.. :)

På väg


Har tagit på mig skorna och nu väntar bara jackan. Ska traska till nodo där det blir middag med korpengänget. Trevligt trevligt! Alla tjejer har väl klädproblem innan de ska ut och äta, gå på krogen eller på en fest.. I vanliga fall brukar jag ha det, men inte idag. Det fick bli lite av en casual friday. Stövlar, jeans, t-shirt och en kofta. That's it! Får se hur lång kvällen blir.. Kan tänkas att det finns de som vill gå ut. Ha en trevlig kväll!

Fredag och helg


Inte för att det egentligen gör någon skillnad för mig. Just nu har jag ju helg hela tiden ;P Ikväll blir det i varje fall afterwork med de andra instruktörerna på korpen. Kan tänkas att det blir mycket trevligt. Måste även ringa ett samtal och fråga lite frågor. Nu börjar det hända saker, och det känns riktigt roligt.. Åh, det fick mig att tänka på en sak. Jag måste översätta mitt CV till engelska. Yes, får göra det efter jag varit på ica och handlat ett äpple eller två.

Morgonspin


...är det absolut bästa sättet att vakna på. Nu är jag vaken och pigg som en lärka. Passet gick bra, inte lika hårt som igår.. men att ta ut sig helt klockan sju på morgonen känns lite overkill. Körde även lite rygg, bröst och triceps efteråt. Nu väntar jag bara på att mamma ska ringa så att jag kan åka med henne till luleå. Jag har räknat ner timmarna..

Dont push it

Sitter och lyssnar på väldigt arg musik.. varför vet jag inte riktigt. Den här musiken ger mig lite jävlar anamma och lite extra kämparglöd. Jag kanske behöver det idag? Jag känner mig lite smådeppig, det är beslut som måste tas.. Life goes on, and on, and on.. Bara att ta det med en klackspark eller något. Blev att hålla i ett lunchpass idag, spin 45.. Jag var extremt taggad idag, kanske för att jag körde den nya låten och bara matade. Vi ses samma tid nästa vecka!

Lite av musiken jag lyssnar på just nu. (inget för er som inte gillar hårdrock)




Beslutsångest


Utan dess like.. Jag har fått ett jobberbjudande, men jag vet inte hur jag ska göra. Ska jag tacka ja eller nej? Finns så många saker som spelar in. Ska ringa imorgon och höra om jag får till på fredag på mig att bestämma. Jag behöver ett jobb. Jag kan inte bara sitta hemma och inte göra någonting alls, och det finns inte så gott om jobb just nu. Jag behöver inte ens åka på arbetsintervju.. jag har jobbet om jag vill. Åh, ångest!!

Ta tag i saker och ting


Känner mig lite småtrött, så det blir nog sängen alldeles strax. Tänkte egentligen gå på yoga ikväll (som så många gånger förr) men icke det. Jag borde ta tag i det där. Har som sagt blivit stel som bara den. Stretch finns inte i min vokabulär längre, vilket är jäkligt dåligt av mig.. speciellt när jag vet hur bra det är för kroppen.

I valet och kvalet


Beslutsångest angående fredagen. Har anmält mig till afterwork, men är sugen på att åka till luleå. Var ett tag sedan jag umgicks med M utan att det har varit inplanerat en massa annat. Får se hur jag gör. Blir en promenad till korpen nu..

Självklart


..Ska jag träna idag. Tänkte även gå på yoga. Stel som en pinne är bara förnamnet!

Ingen sovmorgon idag heller..


Måndag, igen.. men inget jobb idag. Känns ganska skönt faktiskt. Ska promenera till mami istället, lämna en grej jag lånade för några dagar sedan och även hämta upp lite grejer jag lät henne ta med igår. Helgen spenderades i Piteå. Fredagen var det nattjobb, lördag höll jag ett afropass och sen var det dags för 50årsfest med tacobuffé och dans. Det var mycket folk, och jag tror att jag hann prata med alla. Gick förbi M's bror för att senare gå till kalles. Kom på att jag hade glömt mitt leg, så jag orkade inte ens ställa mig i kön. Jag promenerade hem och sov istället. Söndag hann jag med att kramas lite med M innan jag åkte till jobbet. Jag hoppas att vi hinner träffas lite i veckan,problemet är att jag har en jäkla massa saker som måste göras och som jag har inplanerat. Nåja, vi får väl se hur det blir. På fredag är det i allafall afterwork med korpen och på söndag har jag spin 60. Nu ska jag promenera till min moder, ha det bra!

Bloggtorka


Jag har inte så mycket att berätta.. tyvärr. Jag jobbar på, som vanligt. Har inte blivit så mycket träning i veckan, så därför tänkte jag gå till korpen om en stund och köra lite axlar och bröst. Imorgon blir det spin 60 17.15, nattjobb, 21-06. Lördag afropass 13.30, söndag jobb 14-2130. Fullt upp med andra ord. Annars känner jag mig lite hängig. Trött och less.. på vad vet jag inte riktigt. Kanske är mörkret som har tagit fast mig i dess deppklo.

It's monday


Om några timmar är det dags för jobb, och jag är inte peppad. Jag vill inte jobba.. inte idag!

Not again


Samma gamla visa som resten av veckan. Uppe med tuppen, till och med före skulle jag tro. ka åka till haparanda idag. Egentligen hade jag bara velat sova hela dagen, men jag är så snäll och följer med. Sedan tänkte jag faktiskt sova i bilen! Må hända att jag är en toffel, men tänkte att jag kanske hittar någonting på det där nya köpcentret i torneå. Nu ska jag äta frukost sen bär det av..

Fredagsavslut med film


Har ätit riktigt god middag och snart är det dags för film. Vi har hyrt the happening. Låter spännande, men ska inte säga något i förväg. Har inga förväntningar på den, och om någon timme kan jag komma med en recension. När ska det hända någonting? Eller jag kanske måste ta tag i det själv.. Det första jag ska göra på söndag är att kolla på resor. Japp!


Utmaning


Jag är inte så mycket för utmaningar och sånt där, men eftersom det är två stycken som utmanat mig så, why not?

Reglerna lyder: Länka den som utmanat dig och sätt in dessa regler på din blogg.

Berätta 7 saker om dig själv, både alldagliga och knäppa. Utmana 7 st i slutet av inlägget genom att nämna deras namn och länka till dem. Låt dem få veta att de har blivit utmanade genom att lämna en kommentar i deras blogg.

1. Jag älskar frukt, och speciellt äpplen. Jag äter minst två äpplen om dagen, ibland blir det fler.. och det är inte så hälsosamt.. egentligen, men gott som bara den.  Röda, gröna, gula.. I love them! När jag var liten åt jag äpplen tills jag spydde, men det stoppade mig inte från att trycka i mig äpplen i mina äldre dagar.

2. Har grymt mycket överskottsenergi, och det är sällan jag står stilla. (får ofta kommentarer om det av mina bröder)

3. När jag sover brukar jag ha en kudde på vardera sida om överkroppen, en brevid huvudet och en som jag ligger på. Jag gillar kuddar och har 13 stycken i min säng.

4. Just daaance - Jag älskar att dansa, och har gjort det sedan jag var liten. Började dansklass och ville i många år jobba som dansare. Efter sju år slutade jag för att ge plats åt något annat som har funnits i mitt liv de senaste fem åren, och det är att träna. Jag är lite av en träningsnarkoman, vilket erica påpekar lite då och då. Haha! Mina planer för framtiden: Jobba med friskvård såklart.

5. 2007 bestämde jag mig för att åka till roskildefestivalen i Danmark. Där badade jag i leran, dansade i regnet och hängde med tre grabbar från uppsala på 30 år.

6. Innan jag skaffar familj ska jag resa jorden runt.

7. Jag tycker inte om att städa eller laga mat. Om jag hade pengar skulle jag anlita en personlig kock och en som kom och städade åt mig. (lite pinsamt med tanke på att jag bor i på 20kvm)

Jag utmanar alla som läser min blogg.. Känn dig träffad! ;P

Good night, I hope


Sådärja, då var spin basic avklarat. Nu sitter jag och kollar på the hills, as usual. Imorgon är det fredag och usch vad jag längtar. Blir nog luleå en sväng, så jag ska nog packa lite grejer, typ träningskläder och körboken. Har bokat min första körlektion på körskolan nästa vecka, kommer bli spännande.. Kanske man ska flytta till Los Angeles? Hur grymt skulle inte det vara!

Tröttheten

 Ahh, jag är så trött.. jag vill bara sova, men det har jag inte tid med.Har spin basic kl 19 och jag vet inte riktigt vilka låtar jag ska köra. Panic!

Onsdag 5/11


Oj, förlåt för dålig uppdatering de senaste dagarna. Har inte tagit mig tid att författa ett vettigt inlägg, eller någorlunda vettigt. Mycket som hänt sen sist. USA har fått en ny president - Barack Obama. Han verkar vara en inteliigent man med båda fötterna på jorden med åsikter som förhoppningsvis förändrar USA till det bättre. Mindre klasskillnader, sjukförsäkring för alla, äktenskap förhomosexuella och aborter ska tillåtas. Många löften som jag hoppas att han håller.  Jag är inte speciellt intresserad av politik, (ändå gick jag samhälls, fråga mig inte varför) men självklart försöker man hålla sig uppdaterad över vad som händer runt omkring i världen.

Annars då? De har hittat caroline (ett bra tag sen), och jägaren är intagen på förhör. Jag hoppas att de snart hittar tillräckligt med bevis för att sätta dit den skyldige så att carolines nära och kära kan börja bearbeta sorgen och förlusten. Det är hemskt att det finns såna här människor. Kallblodigt mörda någon. Hur kan man leva med det? Man tänker sig inte att det ska hända så nära ens hemstad, sedan att tjejen faktiskt var från Piteå gör det ännu mer obehagligt. Men.. sånt här händer dagligen i alla världens hörn, människor blir mördade för deras åsikter, hudfärg osv eller bara för att de var på fel plats vid fel tillfälle.Människor svälter och dör i olika sjukdomar. Det är hemskt när människor mister livet på en onaturlig väg men även naturlig, men det är en väg vi alla ska vandra så småningom.

Har även de senaste dagarna blivit besatt av The hills. Otroligt nog. Drama, drama och lite mer drama! Imorgon är det torsdag, och jaglängtar som en tok till på fredag för då är det helg. Nästa vecka jobbar jag eftermiddag. (sääämst) Den 12/12 drar jag till stockholm och blir där i några dagar. Ska bland annat på intervju angående ett jobb. Jag hoppas att det kommer gå bra, känns som att jag behöver något att se fram emot, en utmaning. Kan tänkas att det blir grymt! Nu ska jag snart gå och sova, är trött som jag vet inte vad och jag har redan sovit i en timme. Not good! Åhh, just ja.. inte glömma. Har spin basic imorgon kl 19.

Yesterday


Gårdagen var rolig och intressant på många sätt och viss. Idag är jag lite trött och mår bättre än jag förtjänar. Är mindre anti nu, faktiskt. Jag tror och hoppas att saker och ting är utredda nu.

I need it


Lördag, och snart måndag och jobb igen. Men först lite partaj. Jag känner mig anti och lite smått less, så jag hoppas verkligen på en kanonkväll. Det blir iofs vad man gör det till, det betyder med andra ord att jag ska göra det till en kväll  utan dess like som går till historien. Oh yes! Annars har jag fått mail från españa, så jag hoppas på intervju i december. Igår var vi på bio och såg bond, och jag måste då säga att den nya james bond, dvs daniel craig, är grym. Snart hem till piteå och börja tagga upp!