Torsdag, and the last fucking day


Snart helg.. bara en timme kvar cirkus. Blir gött att komma hem, men blir inte att hoppa ner i sängen och sova, näpp, det blir packa inför helgen och åka till luleå. Kanske lika bra att skriva upp vad jag ska ha med mig så att det går fortare när jag kommer hem? Tål att tänkas på. Idag blev det jobb både natt och eftermiddag. Känner mig lite trött nu, men inte mig emot. Jag slipper ju faktiskt jobba natt och cykla hem kl 06.00 på morgonen. Nu ska jag gå och göra lite nytta.

Morgonlivet, obv..


Trött, men kanske inte så konstigt med tanke att klockan ändå är 04.40. Om 1h och 20 minuter, då jäklar är jag på väg hem. Lindar rör, som vanligt. Vad händer annars, om vi bortser från tröttheten? Jag var och tränade idag. Hurtigt och duktigt värre. Imorgon blir det lite träningen igen, om jag tar mig upp dvs.. men det ska nog gå bra.

Jag vill designa min blogg, men jag är så jäkla kass på det.. Ingen som kan sånt där, och känner sig manad att hjälpa mig?

Sängen..


..jag saknar dig. Om 2 timmar ligger jag förhoppningsvis i sängen och sover. Vill bara att den här veckan ska gå fort så det blir helg och lulekalaset. Är spyless på att jobba.. eller inte på själva jobbdelen, men att stiga upp på morgonen och ha konstiga arbetstider. Men, sånt man får ta om man vill ha pengar.

Helgen spenderades i Göteborg, och det finns inga ord som kan beskriva känslan av att stå på ullevi med 56 000 andra och sjunga med i Fear of the dark.. Vilken stämning, vilken konsert.. Just nu finner jag inga ord, sedan är jag för trött för att formulera och berätta om min helg, så jag tar det någon annan dag. Tjing!

Fan vad skönt!


Bloody fucking friday, och jag kan inte vara annat än lycklig. Imorgon åker jag till Götet för att se Iron maiden, men även för att gå på liseberg och åka livsfarliga karuseller. Hade tänkt åka rainbow, den där som gick sönder, men dom ska visst inte starta den igen :/ Undra varför? Haha. Nästa vecka blir det hårdträning, som det blir resten av året. Sitter hos mami nu, är lite social med gänget där ute men funderar på att snart röra mig hemåt och sova. Känner mig tråkigare än tråkigast, men så är det väl när man inte har något liv. Flyget går 07.30 imorgon, flygtaxin går 05.55. Och jag som trodde jag skulle få sovmorgon, tji fick jag. Nä, nu ska jag ta mig mot balkongen och sofforna som står uppradade där ute. Nästa vecka blir det lulekalaset, och jag taggar som en tok till dess..

Onsdag, eller hur var det nu?


Jag är konstant trött och min kropp känns död större delen av dagarna. Spelar fan ingen roll hur mycket jag sover, eller hur lugnt jag än tar det.. Den där jävla tröttheten finns där ändå. Jag blir så jäkla less. När jag kommer hem på dagarna orkar jag knappt hålla ögonen öppna. Annars då? Jag jobbar på, as usual, har även hunnit med att träna lite i veckan. Blir väl att träna lite efter jobbet också, om man inte somnar som man gjort de senaste dagarna. Jag kan ju iallafall glädja mig åt att det är sol ute.

Återkommande tema


Jag tror de flesta har gått igenom samma sak som mig, och det är denna förbannade framtidsångest. Nu är jag sjukt sugen på att göra en massa saker, precis som jag var innan jag bestämde mig för att plugga. Men nu, nu har jag gått tillbaka till det där ångeststadiet. Eller jag har inte riktigt ångest, men tankarna om framtiden har kommit tillbaka. Jag vill så mycket, och jag har så lite tid. Just ja, jag har hela livet framför mig, men det känns ändå som att jag vill hinna med så mycket mer än vad jag egentligen kommer ha tid med. Vad tusan ska man göra til hösten? Resa, jobba, plugga? Sjukt jobbigt.. men det kommer väl så småningom skulle jag tro.

roadtrip etc


Nu är det mer än en vecka sedan jag bloggade. Men jag är tillbaka, bättre än någonsin.. (host). Sitter vid en inte allt för bra dator i luleå hos M, medan han lagar lite lunch. Idag blir det att träna, kolla på tapeter och träna lite till. Har legat lite på latsidan när det gäller träningen den sista tiden. Dåligt av mig, I know.. Men jag har en bra ursäkt. Jag har varit på roadtrip ner till Sundsvall. Har även hunnit med en sväng till stugan i lycksele. Längtar redan tillbaka. Vi på började vår lilla semester i måndags, då vi siktade in oss mot destination: lycksele. Onsdag kring 13tiden påbörjade vi färden till Sundsvall.

Väl framme i sundsvall blev det ett besök på ikea där efter åkte vi till Fläsians (?) camping där vi tältade en natt. Dagen efter gick vi på stan i några timmar, för att sedan köra till ikea och handla det sista. Blev även en liten svän på Birsta köpcenter. Efter en lång dag promenerandes åkte vi tillbaka till hotellet som vi bodde på, first hotell strand (eller något sånt). Vi hann även med ett restaurangbesök och en frukostbuffé utan dess like. Jag var mätt resten av dagen, typ.

Kom hem i fredags, och då var det bara att börja sätta ihop alla ikeagrejer. Såå, nu är min lägenhet beboelig. (kan man skriva så?) Nu, äntligen, kan jag bjuda hem folk utan att skämmas.

Vad har jag annars hunnit med de senaste 10 dagarna? Förra helgen blev det jobb på ODA, lördagen var vi på midnight sun internationals på långnäs. På kvällen grillade vi och åt goomiddag innan vi åkte på en förfest i stan. Vid 23snåret var det 1906 och utgång som gällde. Söndagen gick åt att inte göra någonting, vilket alltid är uppskattat. Men, lite dåligt samvete får man ju.

Nu är det matdags, sen träna hoppas jag.

Jag borde verkligen..


...skaffa internet. Tänk vad jag skulle kunna blogga av mig tankar när dom kommer. Nu får jag tag i en dator alldeles för sent, då jag inte alls känner för att skriva ner allt som jag tänkt och funderat på. Tror det får bli lite ändring på det. Måste skaffa internet helt enkelt.

Igår blev det jobb i badhusparken och arrangemanget one day action, var egentligen tänkt att jag skulle jobba i caféet.. men blev sittande i éntren hela kvällen. Inte mig emot, jag hade det riktigt trevligt där med Carolin. Middagen blev serverad där vid 22snåret. Då var man inte liiite hungrig, så på två minuter var min tallrik slut. Nu sitter jag på strömnäs och väntar på att vi ska dra till långnäs och dragracingtjohejsangrejen. Har aldrig varit på det, så det blir nog lite spännande. En upplevelse kanske..

Nä, dags att röra på flärret.. haha. Utgång ikväll!

Sista natten, sedan en vecka ledigt!


Inget bloggande inatt.. näpp. Eller, nu blir det ju en rad eller två.. men inte med något vettigt innehåll. Vi har varit riktigt duktiga idag. Vi har förspänt (?!? konstigt ord, I know) och lindat rör, och TVn har dragit av. Nä, nu ger vi upp.. Ciao!

God morgon


Torsdag morgon.. och jag slutar om 2 timmar. Fan vad gött det blir att komma hem till min säng. Imorgon blir det att tvätta, träna, äta och vila. Imorgon är det the last night. Fucking jävla wonderful! Iofs jobbbar jag fredag på badhusparken mellan 16.00 och 01.00. Men sen är jag ledig i en vecka. Härliga tider!  Vet inte riktigt vad det blir nästa vecka.. Det pratades om att fjällvandra, men vi får se hur det blir..

ABB


Jobblivet som vanligt.. bara 5 timmar och 16 minuter kvar.. Sen blir det att cykla hemk och sooova. Jag längtar! Imorgon har jag lite grejer som jag måste göra, så det blir inte att sova bort hela dagen som jag gjorde idag. Var verkligen sjuuukt jävla trött. Känns lite tråkigt, för man hinner ju inte göra allt som man vill göra. Jag får ta igen det imorgon. Nu måste jag styra upp lite mer musik.. Tjong!

Luleålivet på en måndag


2 dagar sedan jag bloggade.. Fy skam på mig! Sitter i luleå och väntar på att promenera till stan. Ikväll blir det jobb 22.00-06.06.. Lär vara tvungen att vila lite innan skulle jag tro. Hade egentligen ganska mycket jag skulle vilja skriva om, tankar, känslor och det som snurrar runt i mitt huvud.. men nu har jag ingen större lust eller ork. Man kan inte bara sätta sig ner och skriva om sånt som bekymrar en.. det måste vara en sån dag då man har skrivlust och känner för att skriva av sig, vilket jag inte har just nu..

En trött gnu... eller?


Trött som en gnu.. fast, är gnuer (?!) trötta?  Det är fredag kväll och jag funderar på att gå hem och sova. Sitter hos M's syster och hennes pojkvän. Dom sitter och dricker öl respektive cider, och jag tittar på. Börjar jobba kl 09.00 imorgon, så jag känner inte direkt för att dricka. Får ta igen det till hösten då jag har tid, kanske.. Aja, ha en fortsatt trevlig kväll.

Shopping i massor


Så där ja, nu har jag varit en snäll dotter. Jag har varit förbi på Pitebo och hämtat ut biljetter till pitebos 40års fest som är på söndag. Yes.. Så nu behöver jag inte vara snäll på länge. Näe, skämt åsido. Har beställt en massa träningskläder, så nu kommer det bli sjukt roligt att träna. Blir säkert ännu mer träningskläder snart..  beställde på
www.worldgym.se, Dom har rea på better bodies kläder, så det kan ju vara något för er som är intresserad av att träna. Men nu ska jag cykla hem, eller så cyklar jag på korpen först.. jag har inte bestämt mig ännu.

Hurra!


Thank god it's friday.. Snart slutar jag för idag. Sköööönt! Idag städar vi för fullt. Maskinen är rengjord och snart borde vi vara färdiga. Vad blir det ikväll? Den som visste det. Måste iallafall förbi pitebo och prata med dom en sväng. Sen borde jag gå ut i solen, men jag kommer antagligen vara för trött för det. Jobb i badhusparken imorgon, på söndag blir det jobb på abb. Back to work.. tjing!

You never know..


..om du glömt din mobil på jobbet, förän du inser att den inte är i lägenheten. Så sant som det är sagt. Är sugen på att träna, men kanske ska vila idag, och ta igen det imorgon? Fast.. skulle vara skönt med lite träning, men jag blev trött helt plötsligt. Inte bra att sätta sig när man har blivit lite pigg. Näe, nu ska jag dra hemåt tror jag. Blir inge mer frukt idag.. no goodie för magen.

När man minst anar det, då jäklar

Nu, helt plötsligt finns det jag söker på IKEA. Nu gäller det bara att åka dit, eller beställa hem det. Annars har tisdagen spenderats på abb, hemma och på korpen. Gjorde till och med go-middag idag. Kyckling med wok, det är mumma det. Funderar på en sallad med gravad lax till imorgon. På korpen blev det lite step och lite afro, och nu tänkte jag cykla och handla mat för typ 2 veckor fram. Det är rätt mycket som surrar runt i huvudet just nu.. Måste börja prioritera och blaablabla. Framtidsångesten är närvarande rätt ofta.. Nä, pepp.nu.