Skönt..

..med yoga. Har varit och köpt frukt, så nu räcker det för helgen. Gotteligottgott ;) har även sett lite idol, weey. Funderar om man ska göra någon nytta. Hade varit skönt med en promenad, men det ser ut att vara väldigt mörkt ute. Så jag avstår nog, man vet aldrig vad som väntar där ute i mörkret bakom träden.

Dags att sova nu, och kanske börja tänka på hur jag ska strukturera upp helgen med flyttningen och allt. Ja, så får det bli. Sov gott alla, litterär gestaltning imorgon.. yeay!


Så är det..

Dags att hoppa i duschen efter ett hårt men mycket skönt styrkemix pass. Sedan blir det att lägga sig i sängen och slöa, kanske läser en bok.. eller läser ur psykologiboken om jag blir uttråkad. Ska försöka börja flytta över lite kläder/skor till min lägenhet.. Jo, det är nog en smart idé. Måste även packa inför flytten..

Yes..



Tror det är dags för mig att sova. Får göra psykologigrejset imorgon på morgonen, pallar inte nu. Är alldeles för trött. Kan det inte bli helg snart? Blää!

Bad times in life..




yeees, the bad times in life is like a telephone,
you never know when it ever ring
but when it ring ,just pick it up and recieve,
when you finished put on the reciever and carry on..
cause the sun will always shine.
Ice Mc - It's a rainy day


Satt och lyssnade på den här låten idag. har lyssnat på den flera gånger tidigare, men jag tyckte att det skulle vara roligt att skriva en del ur den. Okej, låten kanske inte är så seriös, (lite, liiite oseriös) och vissa kanske tycker att det som står där uppe låter lite underligt.. och ja, kanske till och med lite knäppt. Men om man tänker efter så är det faktiskt ganska sant det dem sjunger. Man vet aldrig vad som kommer hända och när det kommer hända, men när det väl gör det så finns det inte så mkt man kan göra åt det.. Utan det är bara att bita ihop, och gå igenom det även fast det kanske är lite jobbigt, för vi vet alla att det kommer ordna sig till slut. Det spelar egentligen ingen roll vad det är för problem , för man reder alltid ut det på ett eller annat sätt. Kanske man gör det på egen hand, eller med hjälp av sina vänner, men på något sätt så fixar det sig alltid.

 Har jag inte rätt så säg?

Allting ordnar sig i slutändan,
Bar att sjunga everythings gonna be alright.

Love, hate..

Måndag, och det är ny skolvecka.. igen. Är redan inne på den andra veckan, och jag gissar att tiden kommer gå så fort att snart ähar man bara en vecka kvar, den sista och slutgiltiga studentveckan. Tiden brukar ju gå rätt så fort, även fast man inte tror det. Om några månader har man gått ut skolan, och man kan inte förstå vars tiden har tagit vägen.. Man tänker; Vars tog tiden vägen? Allt gick ju så fort, ett helt år bara så där. Ja, ska återgå till det jag tänkte berätta.. idag är det måndag, för er som inte visste det redan,. Har haft litterär gestaltning, religion och internationella relationer idag. Har även haft dans, wiie ;) Roligt? Självfallet ;) Tänkte hoppa i duschen nu, sedan njuta av att jag har sovmorgon imorgon.. till 12.30, muhahaha ;)

Suck, Det enda jag kan säga är suck. Blir tokig, seriöst.. Jag blir faktiskt det.


I pick it up.

Stressad eller vad? Jag? nej.. men andra? Ja! Så det är söndag idag.. vilket betyder att det är bodypump för hela slanten. Nice! Har även övningskört idag, wiie.. Gick ganska bra, efter ett antal motorstopp. I början så går det alltid lite segt, men efter jag fått köra lite så går det mkt bättre. Har även hunnit vara och köpt lite grejer till mi apartemento, sweet. Så blir att börja packa mina grejer snart, och fixa oxh dona i min fina lilla etta med sovalkov. Så, helgen har varit mkt rolig.. på mnga sätt. Haha. Igår lördag, så var jag på stan en sväg.. hittade ett coolt linne som jag köpte. Hann även vila lite.. Jag, emelie, såowfie och linn var på stan och kollade på bilar.. Fanns många fina bilar. Vid 01.00 så fick jag och emelie en spontan idé, så vi drog en spontan tropp in på pentan.. Vi tänkte, 20 kr är inte så mkt.. så what the heck? När vi väl kommit in, så gick vi till dansgolvet där vi trivs som bäst. Of course! Tyvärr måste jag erkänna att det inte var allt för roligt där, så jag bestämde mig för att försöka ta mig in på 1906 istället.. Så jag vandrade dit, och gick in en sväng.. Klockan började närma sig halv tre. Var rätt så trött så det blev inte så mkt dansande för min del, utan jag gick mest bara runt och kollade på alla människor., vilket också var rätt roande.


Herbie - pick it up

Som det kan gå..

Såå, igår så var man på bio och såg säg att du älskar mig. Den var bättre än jag förväntat mig, faktiskt. Jag erkänner, det blev några enstaka tårar hit och dit. (Damn you therese) Varför är man så känslig? Brukar inte vara det i vanliga fall, men just denna afton var jag mer känslig än annars.. lite underligt kanske? Men ibland är det väl bara såå. Efter bion gick jag hem, och tänkte lägga mig och sova.. men då ringde Becca.

R - Therese, visst följer du med på kalles?
T - Ehh.. Hm, jag vet inte. Ja, det kan jag väl.
R - Okej bra, jag kommer nu.
T - Jaha, okej.. Jag byter väl om då.

Så då var det bara att ta av sig sina mjukiskläder, och dra på sig lite finare kläder.. på med lite smink. Sedan så var det kalles som gällde. Vi satte oss i ett hörn och bara tog det lugnt. När klockan närmade sig 02.30 gick jag förbi toxic och kollade läget. Då hade de flesta gått hem, och det var knap nå människor kvar.. Tur att man inte betalade in sig iaf! Där efter så gick man en sväng förbi shell, sedan så bar det iväg igen..

Så, vad mer kan jag berätta? Fredagen var lyckad på alla sätt, om inte annat väldigt intressant..

Ice Mc - Think about the way.


Sooo, whats up?

Snart så ska jag vandra till Thaigarden för en måltid. Mumma eller vad ;) Sen i afton blir det kanske bio.. Säg att du älskar mig. Blir nog den sena bion, weey! Sedan får jag se vad som sker.. Lovely!


Sjukt?

Ja, kanske lite.. men måste bara påpeka att det är sjukt kul.. Det är så att jag idag träffade min kusin Linda, för första gången på väldigt länge. Det var riktigt, riktigt roligt. Funderar nästan på att följa mami till Lycksele nästa gång, bara för att hänga med henne. Var så längesen nu. allt för längesen. Yes. Så idag är det torsdag, och det är fjärde skoldagen. Imorgon är det fredag.. redan? Vad tiden går fort. Var ju igår det var måndag, känns så iaf. Har inte planer inför denna helg, ännu.. men de kommer väl så småningom. Blir nog att äta på Thaigarden, mumma eller vad? Kanske blir utgång, om jag får med mig någon.. Någon som är intresserad? Annars så har jag haft dans idag, som vanligt. Fast idag hade vi inte Dora, utan idag hade vi Linda. Det var faktiskt riktigt roligt. Vi fick börja med värma upp genom att improvisera på golvet. Och OJ, vad svettigt och varmt det blev. Men det var det värst, var riiiiktigt roligt.

Har även hunnit vara på YOGA idag, och hur jävla (ursäkta min svordom) underbart var inte det om inte üüüünderbart. har även varit och köpt frukt, because I need my fruit.. Nu när tungan har minskat i storlek så kan jag ju faktiskt äta äpplen igen ;) Änteligen får man väl säga då. Såå, vad mer har jag gjort idag. Var just en sväng på roasters och hängde. Känns som att man hänger där rätt mkt nu för tiden. Crazy, fast inte lika mkt som tidigare. Tack för det!


Dags för mig att sova, Sleep thight.. Good night!

Serious talk..

..for sure. Tycker det låter lite coolare med foooh sure, men jag skippar det för nu. Ja, jag täntke iaf lätta på mitt hjärta, och ta och öppna mig inför er alla. Some serious talk for suuuure. haha, nej.. men jag tänkte berätta lite vad jag gjort idag. Vilket egentligen inte är speciellt mkt, men det kan ju vara intressant att veta för er ändå. Så, idag har jag nte gjort allt för mkt. Som jag redan sagt. Har varit på styrkemix med sofie. Vi tyckte att det var dags för en reunion av styrkemixen på korpen, så då blev det så. Vi tränade, eller åtminstone försökte träna häcken av oss. Får se hur det kommer kännas imorgon.. inte bara i rumpestumpen, utan i resten av kroppen också. Har dock redan träningsvärk av dansen. Första veckan man dansar på ett tag, så det är ganska förståeligt att man har lite träningsvärk lite överallt.

Jag måste vara lite underlig. Jo, så är det nog. Tänk vad man kan förändras över en dag/natt. Eller åtminstone vad man tycker och tänker kan förändras väldigt fort, och ofta när man minst anar det. När som helst bara, bara så där hipp som happ. Helt sjukt egentligen. men jag misstänker att det är hjärnan som försöker lura mig, och spela mig ett spratt. (säger man så?) Ja, just nu så kanske jag är lite i min egna lilla värld. (ovanligt? kanske inte.) nej, jag får nog ta och låta hjärnan vila från allt tänkande för nu, så får jag se vad den har att erbjuda imorgon. Får helt enkelt vänta och se vad som sker över natten där uppe, och om mina tankar är kvar eller bortblåsta imorgon. Jag hoppas nästan på det sistnämnda, faktiskt. Dumt? Ja, kanske.. Det får vi se imorgon..

Watch out. I'm coming for you.

Ibland så kan man ju känna sig lite galen, och ja, kanske lite psykadelisk.
Men så är det nog för många,. Vissa dagar så känner man sig bara så där vilsen i
sina tankar, och man vet kanske inte riktigt hur man ska få allt att falla på plats.
Men man är ju inte ensam om det, utan de flesta har nog varit med om
samma problem. Det mesta ordnar sig i slutändan, eller hur?


Så är rolig känner jag mig idag.
Som en psykadelisk Mona-Lisa.
Underbart, eller hur?

Kan min hjärna sluta spela spratt med mig, god damn it! Ha det så bra alla glada, Don't stop laughing!

I'm going crazy.

Tisdag, och precis som vilken dag som helst så har det inte hänt speciellt mkt. Inget som är direkt intressant iaf. My opinion dock. Skolan har kommit igång på riktigt, och det känns faktiskt rätt så bra. Hade varit skönt att ha sommarlov några veckor till, men man kan ju inte få allt här i världen, eller hur? Har haft dans med Dora idag igen, och det var trevligt.. as usual. Dans är alltid roligt, understryk alltid. Självklart så har man lite träningsvärk efter dansen denna vecka, men det är sånt man får ta. Har ju inte dansat speciellt mkt i sommar, eller bara 4 veckor i början av sommaren.. vilket var ganska längesen.. Så nu när man börjat om igen, så känner man verkligen vilka muskler man inte använt. Har ju självklart tränat i sommar, men inte dansmusklerna så att säga. Skönt att man är tillbaka till vardagen, då dansen är inräknad på schemat varje dag. Niceness.

Nej, jag får nog ta och fylla på med något annat intressant när jag har tid och ork, för just nu har jag inte det.



Adios Amigos!




Skoldags..



Första dagen i årskurs 3 är avklarad. Jag har bara ETT år kvar nu. helt sinnesjukt vad tiden går fort. Den varade dock bara 15 minuter ungefär, sedan så fick vi gå hem för dagen.. eller nästan. För min del var det bara att traska vidare till christinaskolan och påbörja min första danslektion detta år. Äntligen! Vad jag har längtat till dansen.. Känslan när man är i danssalen har varit mkt efterlängtad.. Så nu den här veckan har vi två gästlärare. Linda Forsman och Dora Frankel heter dom, och den första lektionen hade vi med Dora. Var väldigt roligt, lite annorlunda.. men intressant att testa på nya lärare och nya stilar. Annars så har jag inte gjort så mkt idag. Cyklade hem och vilade ett tag, där efter så gick jag en sväng på stan. Har även hunnit övningsköra idag. Gick faktiskt helt okej, tro det eller ej. Sedan så var jag en förbi en sväng på roasters, där efter coop för att inhandla lite frukt. & nu är det dags för en kvällspromenad och lite stretchninh, annars kommer jag ha SÅÅ mkt träningsvärk i mina vader imorgon. Inte så lyckat dvs.

Enjoy!

Qué tal?

Bien, y tu? Ja, då tänkte jag sammanfatta helgen med tre väl valdra ord. rolig, jävligt underlig och lyckad. Igår så var jag såowfie och emelie bjudna till Niklas på fest. Festen hade hawaiitema, så emelie och sofie anlände som två hulahula flickor från hawaii, själv körde jag på den lite mer diskreta stilen och hade bara en skjorta som jag knytit som magtröja. Men jag tog med mig andra kläder för säkerhetsskull.Han hade inrett huset med parasoll, och det såg väldigt somrigt ut. man fick ta annanas om man ville, och det fanns även bananer till de som inte är så förtjusta i annanas, por ejemplo yo. När klockan började närma sig 23.30 så bev vi lite sugna på att gå ut på krogen, så madde kom och hämtade oss och vi gick in på Kalles. Var inte allt för röjigt, men jag hade roligt ändå.

En stor sten har fallit från mitt bröst. Äntligen! Är grymt nöjd nu..


Fredagens mysterier..

..eller något sådant? Igår så började dagen med att jag vaknade, och bestämde mig för att gå en sväng till stan. Där efter kl 14.00 hade jag ekonomisk rådgivning hos en kvinna vid namn gunnel Nisson. Hon hjälpte mig med fonder och konton. Riktigt skönt att ha någon som berättar och kan hjälpa en hur man ska hantera pengar osv, speciellt för en okunnig som jag. Sedan vandrade jag runt på stan och kollade läget. Hann ta en snabbfika innan rådgivningen t.om. När klockan började närma sig 17.30 bestämde jag mig för att gå och sola, och testa några krämer jag fått av min moders pojkvän. Soleo professional, tanning emulison bronzing formula. Japp, så är det. Man sätter på sig dom innan man ska sola, och de ska ge en ökad effekt på solningen. Vilket den faktiskt gjorde, sanna mina ord.

Vid 20.30 så började jag cykla till Rebecca, där de gjorde sig i ordning. Snart började folk anlända och vi satte oss ute på altanen och köra lite ölspel. När klockan närmade sig 00, så var det statt som gällde. Jag som hade hoppats på att visa leg, fick inte göra det. :/ Lite tråkigt om jag själv får erkänna det. kändes iaf grymt bra att kunna visa det om någon vakt hade frågat.

Kvällen fortsatte som vanligt, nästintill iaf. Sedan blev det väl lite missförstånd från alla möjliga håll och kanter.. vilket jag nu kan säga att jag djupt ångrar. Förlåt. Men det var även annat som gjorde att jag höjde på ögonbrynen. Det var nästan lite skrattretande, eller vad säger du emelie? Haha. Kvällen blev i allafall lyckad, och jag kan väl sumrera att kvällen var godkänd. Godkänd på mitt sätt då, såklart.

Tänkte att jag skulle göra en liten lista som man får tolka hur man vill. (den bevisar verkligen INTE att jag blev lite irriterad igår) Och nej inte på dig om du nu tror det.. Ok?

  • Det finns människor som inte har någon som helst hyfs. men om jag ska erkänna så bryr jag mig inte speciellt mkt heller.
  • Men detta bevisar ju bara vad jag redan vetat sen länge tillbaka, att det finns många underliga människor. (jag säger inte att jag inte är en underlig människa, just that you know)
  • Ett bra exempel är, när jag var på 1906 i lördags, möjligtvis fredags, don't remember, och en brud ställer sig och puttar på mig i en evighet, även fast det fanns hur mkt utrymme runt om henne som helst (det var ganska sent på kvällen och folk hade börjat dra hemåt) Det var NÅGOT irriterande måste jag erkänna.. Jag var väldigt nära på att ta till med "hårdhandskarna" och putta tillbaka. men jag var sansad, och flyttade mig till en ny plats på dansgolvet. Det bevisar att jag var lite mognare än denna tjej.
Tungt, eller vad? Skola snart.. Suck. Känns lite vemodigt att komma tillbaka till skolan. men nu är det ju faktiskt BARA ett år kvar. men som jag tidigare har påpekat så känns det både bra och dåligt. Positivt och negativt. Ja, fast så är det väl med det mesta här i livet. Det finns alltid någonting negativt i det positiva och tvärtom. jag har ett kvar av slöande och slappande, jag behöver inte ta tag i mitt liv.. ÄN. Det är det som är det jobbiga, att om ett år så har jag gått ut skolan, och då måste jag ta tag i mitt så kallade liv (?) och vad jag vill göra i framtiden. det stora problemet är att jag inte någon jävla aning ännu. Det är det som gör det så jobbigt. Det hela blir så mkt tyngre, och det blir jobbigare att tänka på framtiden.

Vad har MIN framtid att erbjuda, eller vad erbjuder jag min framtid?


Too much thinking, god damn it. Kanske bra om jag slutar tänka efter så mkt, och tar vara på det sista året i skolan, och ser vad som erbjuds senare. Ja, och helt enkelt sluta oroa mig så mkt för framtiden. Ta varje dag som den kommer brukar man ju säga.


Wicked as hell..


Attansperkele

Inte ett allt för givande inlägg, men what the heck. Har inget bättre för mig så..
Snart är det skola igen, suck. är inte speciellt taggad.. men vad kan man göra. Får glädja mig åt att jag bara har ett år kvar nu. Sedan så är man fri! Freeedom, freeedom..

Funderar över livets mening.. Kommer dock inte fram till någt klyftigt eller något förnuftigt överhuvudtaget.  Får återkomma när jag vet svaret.

Puss Ciao..


Hej igen.


Igår hade vi kräftskiva hemma hos Emelie, och det blev lyckat. Där efter så var det krogen som väntade. Skulle egentligen gå på 1906, men det var stängt denna afton.. så vi fick nöja oss med Kalles. Var väl nån enstaka creepyguy där. Men jag hade trevligt ändå.. Får inte heller glömma bort vitbyxan, haha. KUNG! Sedan så var det ju självklart väldigt gott med kräftor, och det blev ett eller ett annat vinglas till maten. Smultronvin är mumma.
monsterkräftan, stor men god.





Kräftarns också.

Planerat för aftonen: kräftskiva, där efter utgång. Blir nog 1906 om det inte är stängt, annars blir det kalles. Gott med kräftor, mumma



.


Dags igen.

För ett nytt och fräscht inlägg av Therese. Yes! Kom hem nyss från min systeryster, har varit och grattat Isac som fyllt 6 år idag.. & nu så blir det att dricka te och slappa. Kanske drar iväg och möter upp med hojna sofie.. We'll see!

Oh, tufft..

..En timme sedan jag bloggade sist. kommer inte skriva nå mer idag, (tror jag) så jag tyckte det var lika bra att skriva nu. Såå, tog just ut tungpiercingen för att sätta in en ny kortare stav, men den var lite för kort.. eller så är det tungan som fortfarande är lite uppsvälld. Får testa igen om några dagar. Dags för mig att göra lite nytta, och cykla till barnens hus.

Ha det så bra!

Bloggdags

..Nu är man änteligen 18 år. Wiiho! Jag och såowfie bakade tårta igår, som jag sedan bjöd mina närmsta på. Försökte uppdatera in blogg igår, ett antal gånger, men mongojävlabloggen funkade inte. Blev nästintill förbannad, och grymt irriterad.. men det var bara att ta ett stort och djupt andetag så var min agression som bortblåst. Har tänkt dra till stan nu och köpa en liten present till min systerson, Isac, vet dock inte vad.. Sedan måste jag köpa lite annat grejs som jag behöver. Kräftskiva imorgon, taggad? Joow! Måste också tacka för alla gratulationer igår, riktigt roligt att folk kommer ihåg att man fyller år.. :)


F18

..Weeey! Idag så fyller jag 18 år. Creepy? Ja, lite faktiskt. Nu får jag gå in på krogen lite mer lagligt än tidigare, haha. Sitter och äter lite frukost och ska snart börja fixa lite med födelsedagsfika osv.. Igår vaknade jag av sprängande huvudvärk, och jag hade INTE druckit alkohol dagen innan.. Nej, jag tror att det var på grund av att jag badade rätt mkt badtunna, och inte drack sepciellt mkt vatten.. Så när jag vaknade söndagmorgon så hade jag vätskebrist. Typiskt mig! lär mig aldrig det här med att dricka mkt vatten..

Vaknade vid 14 snåret igår, och blev en sväng på Max med emelie.. där efter så gick jag på korpen. Blev spinning för hela slanten ;) På aftonen så tog jag det rätt så lugnt.. Cyklade en sväng inte till stan oh hsåg lite av en väldigt underlig film (det blev inte bättre av att filmen var på japanska, och att jag glömt mina glasögon så att jag inte såg texten)


Fick den första gratulationen kl 00.00.32, alltså 32 sekunder efter 12. Nästa grattissms fick jag 00.00.50. Så det blev väldigt jämt om vem som grattade först..ungefär en minut senare så fick jag ett samtal av Emelie. Hon var inte först, men hon hamnade ju på topp 3 iaf..

Ja, så idag är det första dagen som 18 åringen, och hur det känns? Jävligt bra!

.

I like the way you work that..

Kvällen har varit rätt så lugn. Vid 17.40 (ungefär) så hämtade Micke upp mig, och vi begav oss till Stockbäcken där det var grillning och badtunna på G. Vid 23 så åkte vi till stan, där jag hookade upp med emelie @ my place. Där efter var det 1906 som gällde. Där blev det dans hela kvällen/natten lång. Blev en en kväll i nykterhetens tecken, vilket var riktigt skönt. Var mkt folk ute, om man jämför med fredagen och onsdagen.. vilket gjorde att man fick det väldigt svårt att ta sig fram, och många hade en benägenhet att gå in i mig.. fast mest i emelie. Haha ;)

Kelly Clarkson - Behind these hazel eyes
Mary J Blidge - Be without you

Importante..

..eller är det? Det är frågan. Ett B:igt inlägg igen.. weey!

Skola snart..

Skrattarn..

Tillåt mig att skratta.. Haha. Jag känner för att skratta.. so, make me laugh someone? Äckligt värre, eller? Nej, jag vet faktiskt inte riktigt vad det är jag skriver just nu.. Hjärnan vill inte hänga med i svängarna. Kanske är det trötthet, eller lathet.. Det är en fråga som aldrig lär besvaras. Iaf inte av mig! Såå, det här med B:iga inlägg börjar bli en vana.. en dålig vana. En vana som det måste bli ett slut på.. Japp, från och med idag så är det slut med B:inlägg, från och med nu så ska jag bara leverara A:inlägg. yes, Då var det bestämt. Ha det så bra alla glada, och ni får mer än gärna skratta med mig idag..


Segare än segast.



Ja, så är det nog. Vill bara meddela alla, att jag inte har slutat blogga.. även fast många kanske tror det. Men grejen är den, att jag inte orkat eller har haft tid att uppdatera/blogga på senaste. Så är det, så det kommer nog upp några inlägg snart.. den som väntar på något gott väntar aldrig för länge. Ber iaf om ursäkt för min seghet, och jag ska försöka ta tag i bloggandet från och med nu.

Det är så här det ligger till..


Idag har jag varit en sväng på stan och fixat och donat med lite grejer. Var bland annat förbi tattoo och kollade på tatueringar, Fanns ingen som jag riktigt föll för, så nu ska han rita en åt mig.. så får vi se hur den blir. Blir något med en tribal iaf.

Igår hade jag, sofie, emelie och Linn surströmmingsafton. Vi satt utanför mig & åt och skrattade.. Dålig som jag var så råkade jag kasta/tappa en surströmming på mitt ben, haha. Sedan hade jag väldiga problem att äta surströmmingsmackan jag gjort.. pågrund av min uppsvällda tunga. men det gick bra till slut. När klockan närmade sig 22, så bestämde vi oss för att gå ut på 1906. Så då var det bara att borsta tänderna riktigt noga, och tvätta händerna ännu nogrannare. (för inte luktade man gott inte) Där efter så vandrade jag och emelie till stan. vi bestämde oss för att gå på roasters en sväng, så satt vi där tills klockan var kring 23.30, där efter gick vi in på 1906. Var inte speciellt mkt folk ute denna afton, men som vanligt så hade jag riktigt roligt ändå. Alltid roligt att stå på dansgolvet och skaka sina lurviga som man brukar säga.

Imorgon blir detatt åka till Linns stuga på kartudden, och där blir det grillning och party. Dock inge party för min del, utan bara grilllning. Där efter får vi se om jag kanske drar in till stan och går en sväng på 1906. 
Är lite osäker hur det blir på lördag, är bjuden på personalfest, en fest på renön och en i stan. Men nu måste jag springa, ska på BB (big boy) och hänga.


(AAA)
Adios amigos y amigas!


Sommaren är snart slut..

..och hösten börjar sakta men säkert komma. Vilket betyder att det snart är vinter igen, kallt och mörkt. nej, usch.. tacka vet jag sommaren. Så, hur är det med mig idag? Jodå, bra.. Kanske lite trött, men säg vem som inte är det. Finns inte så mkt att skriva idag, förutom att jag vill utomlands, och att jag snart fyller år.. weey ;)

Adioooos!


Tisdag, och vette tusan vad jag ska skriva.

..Ja, idag är det tisdagen den 8/8, vilket betyder att det är 6 dagar kvar till min födelsedag. Weey! Detta betyder att jag snart är myndig.. känns lite underligt. Ja, nu när jag tänker efter så känns det nästan lite creepy. 18 år, inte dåligt. Då blir det att gå ut på krogen, lagligt. Haha ;) På tisdagar brukar det inte hända allt för mkt, kanske träna om jag orkar. Therese räknar ner..


3 doors down - Kryptonite

Idag..



..smäller det. Idag ska jag ta hål i tungan, weey! Wish me luck..

Helgen som passerat.

Var riktigt lyckad. Fredagen påbörjades ute på balkongen hemma hos mig, sedan bar det av till Busstationen där vi satte oss på buss - linje 20, som skulle ta oss till våran destination, Luleå - Luleåkalaset. När vi väl anlänt så gick vi runt ett tag, och fortsatte att dricka lite smått. Där efter så hookade jag och sofie upp med Anders och Tomas från Skellefteå. när klockan närmade sig 21.30 så tyckte jag och sofie att det var dags att börja gå in på området. Så, vi ställde oss i kön.. som förövrigt tog väldigt lång tid, och när vi väl kommit in så var det raka vägen till Kittelfjälls öltält. Där sökte vi upp ett bord och satte oss ner, men det varade inte länge, utan snart så ställde vi oss upp på bordet för att visa hur pitebor röjer. När klockan började närma sig 00.15, så började jag och sofie gå mot scenen för att se The Hellacopters. Var grymt mkt folk, så vi bestämde oss för att ställa oss lite längre bak. Och då, helt plötsligt, ur det tomma intet, så började dom spela By the grace of God. Både jag och sofie blev som tokiga, och vi skyndade oss fram till scenen där vi röjde lite. Där efter var det brasseriet som gällde, men dom höll just på stänga. Så vi gick till Kittelfjäll istället. Där blev det lite dans på bardisken, men tyvärr såv ar det dags för dom att stänga, just när det roliga hade börjat. Tiden går fort när man har roligt. Där efter var det mat som gällde, och sedan var det dags att åka hem till Piteå. När jag och Sofie väl kommit hem, så barkade helvetet lös. Vi började skratta och flumma som aldrig förr. Tog väldigt underliga bilder, som vi skrattade väldigt mkt åt när vi vaknade nästa morgon. Lördagen sågick jag och sofie en sväng på roasters, där efter så gick vi till Linus där det var fullt med party, där efter så gick vi till 1906 och skakade våra lurviga.


Dags för en svängom..


.


..på korpen. Yes! Ska på spinning, och cykla som en toook. Sedan blir det nog att ta det lugnt med emelie. Sweet! Måste även köpa lite frukt, mums.

Guano Apes - Open your eyes

Dagen i all ära.

Idag har jag varit på nolia en sväng med såowfie och jenni, och en vän till sofie från uppsala, Anna, om jag inte minns fel. Gick runt och smakade på det som bjöds, bland annat nybakat bröd, mums. Sedan så hann jag inte med så mkt mer, för då var det dags för middag hemma. Grillad kyckling med sallad, mumsfillibabba! Fick föresten en blinkande sak till mobilen på don't drink & drive. Så nu blinkar den varje gång någon ringer eller skickar sms, coolt eller vad? Vi har även hunnit vara på stan och ätit lite glass, och bara tagit det lugnt efter luleåkalaset som var igår.. Kan väl berätta att gårdagen var lyckad. Vi spenderade större delen av kvällen inne på Kittelfjäll, där det dansades på både bord och bardisk. Grymt roligt! Var även en sväng och kollade på The Hellacopters. Fick höra By the grace of god, och då var jag nöjd och belåten för resten av aftonen. Det bästa under kvällen var nog när vi började dansa på bardisken inne på kittelfjäll, ojoj. Det kommer jag aldrig glömma ;)

Red hot chili peppers - Otherside

Upp och hoppa!



Det är fredag, och det är vackert väder ute. Det är dags för mig att dra på korpen och träna lite, yes. Sedan så blir det party för hela (?) slanten. Blir Luleåkalaset denna afton med Ms Såowfie, och självfallet kommer det bli lyckat, som alltid.

.
         Jason Mraz - I'm yours

Ja, så är det..

Det här inlägget var nog inget vidare intressant inlägg, om jag måste erkänna. Tror det var ganska onödigt t.om. Såå, livet leker väl så gott som. Inte länge kvar nu.. Skönt ;) Men snart är det skola, vilket inte alls känns lika skönt.. nej, nog hade jag gärna haft lov i 5 veckor till. Fast har börjat bli lite uttråkad, finns inte så mkt att göra på dagarna.. och inte vill jag sova bort hela dagen heller.


Ünderbart

Ja, det finns mkt här i världen som är underbart. Sommaren är ett bra exempel å något som är underbart, även dans är underbart. Men självfallet finns det sådant som man gärna slapp se, så som krig och rädsla.
Idag så har bland annat vädret varit underbart, har även varit och tränat vilket var underbart, enligt mig då förstås.. Har inte varit och tränat på en vecka, så det kan ju vara en anledning till varför det var så skönt idag. Var även på YOGA, vilket var mer än underbart. Efter ett yogapass så får man en skön känsla, och allt känns så lätt. Man blir verkligen avslappnad, och man får ett lugn inom sig.
Tror jag ska börja gå på yoga varje vecka, jo.. så får det bli ;-) Dags att göra något annat,


Ha det bra alla glada!

Augusti..


Så var det helt plötsligt Augusti? Var det inte nyss det var början av Juni och vi slutade skolan? Ja, tiden går fort.. allt fört fort. Men man brukar ju säga att tiden går fort när man har roligt. & snart fyller man år också, känns lite creepy, men samtidigt skönt att äntligen bli myndig. Bara 11 dagar kvar nu, oooh. Nej, klockan börjar närma sig 00.15, och jag ska börja bege mig mot sängen. Försökre vända lite på dygnet inför skolan. Sov gott..   

Song for tonight: Countin Crows - Mr Jones

Lillördag, vilken glädje.

Det är onsdag idag, vilket även brukar kallas för "lillördag" av många. Anledningen till det är väl för att det är mitt i veckan och många väljer att gå ut puben denna afton (många krogar har ju öppet lördag, iaf under sommaren.. Men det gör dock inte jag, för ikväll blir det Bio. Jepp, var ett tag sen man var på bio.. eller var det? Nej, just ja.. Var och såg Omen för inte allt för längesedan om jag inte missminner mig. Ska se Pirates Of The Carribean. Har hört och läst många bra recensioner av denna film, så jag hoppas att den står upp för sitt goda rykte. Yes, annars så har dagen varit rätt så lugn. Gick en sväng till norrstrand där sofie och linn låg och solade i gräset. Joinade in med dom ett tag, och hann till och med att ta ett snabbt dopp. Kallt? Jaa.

Har även varit förbi min farmor idag, tänkte att det var på tiden att hälsa på.. så jag tog en liten promenad till stan och höll henne sällskap ett tag. Fick även äta lite bullar, vilket är ett + i kanten. Hennes bullar är såååå goda, så ni anar inte. Ja, såå snart är det helg igen. Wiie! Och då blir det luleå och Luleåkalaset. Vill egentligen till Göteborg och se Millencolin, men har inget boende, och allting blev så krångligt, så jag skiter i det.. Får ju åtminstone se The Hellacopters på fredag! Millencolin har jag redan sett 2 gånger, och backyard babies såg jag förra året, så jag får väl nöja mig med att se ett av banden.

Var föresten inne på fotogalleriet, Som numera heter "Pixbox", och hittade några väldigt gamla (?) bilder på mig.. Tror dom är från sommaren 2004, okej så gamla var dom väl inte, men 2 år är ändå en rätt så lång tid.  Fick lite rysningar när jag såg dem, alla minnen kom tillbaks.. Det var en riktigt rolig sommar måste jag erkänna. Men, som sagt.. long time ago. Nej, nu är det nog dags för mig att duscha. Sedan blir det bio, arrgh.. I'm Pirate!


Sommaren är kort.

Det mesta reeegnar bort (?), men nu är den häääär, så ta fööör dig... solen skiner idag.
Sommar är det bästa som finns, iaf om man ser till årstiderna. Sedan kommer nog våren. jo, så är det! Klockan är cirkus 12, och det är nog dags för lilla (?) men snart stora, rättare sagt om 12 dagar, Therese att sova, för det kommer ju en dag imorgon också.

Song for the night: Hardcore Superstar - Someone Special