Torsdagens plågor!

Det är torsdag och imorgon är det sista dagen jag jobbar som dansare i sommar.. Känns lite sorgset, nu när man har levt med dansen i 3 underbara veckor. Men jag får ju åka iväg en hel vecka och leva med dansen varje dag. Har börjat längta rätt så mkt nu, och jag ser fram emot den kommande veckan. Ja, usch vad jag vill bort från piteå.. men samtidigt så vill jag inte bort. Personlighetsklyvning kanske? Det är som lite blandade känslor att åka iväg.. Samtidigt som jag längtar efter få att dansa ännu mer, så känns det tråkigt att inte få vara med och uppleva det som händer hemma i Piteå. Fast det är väl inte speciellt mkt som händer i den lilla staden Piteå nästa vecka, jag hoppas åtminstone på det. Nej, jag tror det är bra att jag åker iväg ett tag. Så får jag tid att andas, och bara tänka på mig själv och hur jag mår. Dans är ju som jag tidigare berättat, helt underbart..

Så idag började jag kl 10.00, och då hade vi danslektion/dansrep.. Där efter så gick jag till stan för att träffa såowfie och bara strutta runt på stan lite. Vi köpte en glass, och sedan begav vi oss mot badhusparken där vi låg på en filt i det underbara vädret. Tyvärr så täcktes solen av moln efter ett tag, så vi bestämde oss för att ge upp och gå tillbaka till stan. När vi väl anlänt till innerstaden så traskade vi mest runt, och kollade på människor. Tror det var någon "fira-norge-dag" idag, för det var ett antal norge flaggor utsatta, och dem var så gott som överallt. Sen är väldigt mkt folk som anlänt till Piteå stad, eftersom det är Piteå summer games i helgen. Roligt att det kommer lite turister till våran lilla stad, och väldigt roligt för alla barn som gillar att fotboll. Men denna helg är nog ingenting för mig... nej, jag tror jag håller mig inne i helgen. Eller håller mig borta från alla fotbollsplaner åtminstone. Jag kanske pallrar mig och ser en match då brassarna spelar.. Det skulle nog vara en upplevelse, de är inte så gamla men jag har hört att de är väldigt rolig fotboll dem spelar, så det blir nog roligt att se åtminstone en match. Jag kanske upptäcker en ny Ronaldinho? Det skulle ju inte vara pjåkigt.

Det har varit en rätt så händelserik vecka, om jag själv får säga det. Det har hänt saker som man kanske inte direkt hade förväntat sig, men det är ju alltid trevligt med överaskningar. Livet skulle inte vara roligt om man visste allt om framtiden och vad som skulle hända. Ja, det har varit en intressant vecka hittills, och den kommer säkerligen bli ännu mer intressant under helgen som kommer. Ska till Skellefteå på stadsfesten med flickorna, och det kommer nog bli väldigt roligt.. och säkerligen intressant! Yes, så ligger tdet till! Sedan har vi planerat för att kanske, men bara kanske partaja lite imorgon (fredag). Får se hur det blir. Insåg idag att jag slutar kl 22.00 imorgon, så våra partyplaner kanske går i stöpet.. Men jag/vi får helt enkelt se och känna efter hur taggade vi är imorgon, och om vi är sugna på en liten fest, eller om vi kanske bara ska ta det lugnt och ladda inför skellefteåbesöket. har stora förväntningar på lördagen, och jag tror att det blir en bra lördag, med mkt nytt och intressant folk.

Har varit och hängt väldigt mkt på Roasters denna vecka, av de 4 dagarna som gått så har jag varit där 3 av dem, och då är inte denna afton planerad ännu. Skulle inte förvåna mig om det blir roasters.. idag, igen.. Är grymt skönt att bara ta det lugnt med vännerna.. Våra besök på rosters i veckan har iaf varit väldigt trevliga. Alltid lika roligt att titta på allt folk som är i rörelse, och se nya ansikten. För ett år sedan hade jag aldrig varit in på roasters, med med hjälp av mina vänner så tog jag modet till mig och gick in och fikade. Men jag är inte en som brukar köpa något där, dricker inte kaffe, och är inte så mkt för att fika.. så kaffedrickandet får mina vänninor stå för..

Usch, är väldigt trött.. så jag funderar på att lägga mig och vila tills middagen serveras. Vaknade ju kl 09.00 imorse, och jag gick inte och la mig tidigt. nej, jag gick och la mig alldeles för sent, så nu måste jag lära mig av detta misstag och försöka ta mig i säng i tid ikväll.. har bara sagt det typ 1000 gånger vid det här laget. När vi skulle ha danslektion imorse var jag så trött, så jag var som i min egna lilla värld. Men ibland kan det vara skönt att vara i sin egna värld för en stund.. men det är inget jag kan föreslå när man ska ha danslektion och ska lära sig nya danssteg osv. Så det blir sängen snart!

Jag vet att veckan inte är slut, utan att det faktiskt är tre dagar kvar innan jag kan dra en slutsats om det har varit en bra eller dålig vecka, men just nu känns det ändå som att den här veckan har varit riktigt bra, och väldigt rolig.. och intressant, om jag själv får säga det.. I mina ögon har den varit bra. Vi har suttit på roasters och bara tagit det lugnt, jag har haft dansuppvisningar, underbart! det har blivit lite träning, sedan har det blivit ganska roliga och ofta väldigt intressanta disskusioner om väldigt underliga (?)samtalsämnen. Nej, nu ska jag gå och vila.. sedan blir det nog att gå och träna. Det blir nog trevligt!


Jag skulle mer än gärna..

..legat kvar i sängen och sova några timmar till, men det kan jag ta imorgon istället.. för då är jag ledig. Är det inte underbart så säg? ;)
Så nu har jag vaknat för dagen, och jag hade väldiga problem att ta mig upp.. Dansppvisningar på stan idag, är inte så överdrivet taggad just nu.. men det kommer väl. Jag förväntar mig att alla som läst detta kommer och kollar, så pallra er till byxtorget kl 12.00 och 14.30, jag hoppas även att det fina vädret håller i sig, och att jag kanske får lite färg idag. Man kan ju alltid hoppas. Såå, vi ses på torget.

Adios!

Dags för lite uppdatering av vad som har hänt idag. Har haft 2 dansuppvisningar, och båda gick mkt bra. Fast den andra var mkt roligare, fast det finns väl en anledning till det också, hoho. Tänkte dra och träna snart, ska gå på styrkemi! Inte dåligt! Jag sitter och lyssnar på eurovision, som vanligt.. Är inte förens nu jag insett hur bra vissa av låtarna faktiskt var, så jag är lite av en schlagerfantast just nu. Nej, nu ska jag pallra mig mot staden. Tänkte hinna köpa några batterier till mp3spelaren, imorgon så är jag inte alls ledig.. utan jag har lektion från kl 10.00 till 12.00. kom på det idag :/ Men alltid trevligt att dansa, som jag sagt säkert tusen gånger.

Underbara dag!

Vädret har varit helt underbart och jag har fått dansa hela dagen! Länge leve dansen! har haft dansföreställningar idag, och det blir bara roligare för varje gång.. Det är så underbart att uppträda, speciellt om det är en rolig publik som uppskattar det man gör.  Är lite trött nu efter våra förställningar idag, så jag undrar hur trött jag kommer vara på fredag. Funderar på att lägga mig och vila ett tag, sedan ta en avkopplande skogspromenad. Så blir det nog.. Imorgon blir det ännu mer dansuppvisningar, och jag längtar redan efter att få stå där framför alla människor. Är ledig på torsdag, vilket kommer bli skönt. Blir nog lite solning då, och jag kanske pallrar mig till korpen för att gå på yoga. Min kropp behöver sträckas ut lite. På fredag blir det troligtvis invgning av sofies nya utemöbler, ;) Det blir nog trevligt.. och lördagen så har vi uppvisningar, igen.. och lite senare på lördagen så är vi några flickor som ska åka ner till skellefte för att besöka stadsfesten. Yes! Nej, nu ska jag gå och vila.. Hasta luego!

Dansläger nästa vecka, so fucking jävla underbart!

Dags igen..

..för en blogg, tänkte skriva en rad eller två. Har varit på aerobic idag med moder min. Var riktigt roligt, inte förens nu jag insett hur roligt aerobic är egentligen. Blir nog att gå på några fler aerobicpass i sommar. Har även hunnit vara en sväng på roasters med lite människor. Det var intressant, och en mkt trevlig pratstund. Så imorgon börjar man kl 10.30, så jag får sova lite längre.. weey! Sedan har vi uppvisningar kl 12.00 och 14.00, Ni får mer än gärna komma och titta!
Sitter och lyssnar på Children of bodom - Children of decadence, var ett tag sen.. hade nästan glömt bort hur dem lät. Dumma jag! Nej, nu ska jag gå och sova.

Ciao!

Kom ihåg..

..att det är jag som känner en bot!

Ah, jag blir tokig, jag kan inte få låtjävlen ur mitt huvud. Den sitter som fastklistrad, damn! Det är måndag och jag har jobbat från kl 08.00. Har haft dansuppvisning idag, och det gick förvånansvärt bra faktiskt. Det var mkt folk som blev nyfikna och stannade, vilket känns riktigt roligt. Blir mer uppvisningar imorgon, weey!  

Tider på dansuppvisningar i veckan : Måndag 12.00 - 13.00, 14.00 - 15.00 Tisdag 12.00 - 13.00, 14.00 - 15.00, Fredag 12.00 - 13.00, 15.00 - 16.00, 17.00 -18.00
Plats:
Byxtorget. Be there!

Tänkte gå och vila ett tag, ska med moder och träna lite senare. Sedan blir det nog att slappa, och kanske synda(?) Tänkte fusksola lite vilket är lite av en synd, speciellt när det är så fint väder ute.. men eftersom jag inte har tid att sola på dagarna så då är det tillåtet för mig att sola lite. Lite brun måste jag ju vara i sommar. Tänkte föresten meddela att jag inte har någon som helst träningsvärk idag, wiiie.. Jag som trodde att jag knappt skulle kunna gå idag, men tacka vet jag stretchning!

Sitter och lyssnar på eurovision, wooho. Just nu är det bosniens bidrag som ekar i hörlurarna. Finns faktiskt några låtar som är riktigt bra, men nu ska jag lämna datorn ett tag. Update later!

Fuck it!

Helgen börjar lida mot sitt slut och jag börjar om att jobba imorgon. Tror jag börjar klockan 08.00 om jag inte missminner mig, weeey! Inte speciellt taggad att börja tidigt, men kan inte göra så mkt åt det. Imorgon börjar vi ha dansuppvisningar på stan, vilket kommer bli mkt roligt och väldigt intressant. Jag gillar ju att dansa för publik, så det blir nog en trevlig vecka det här. Det enda som är lite dåligt är att jag troligtvis kommer ha träningsvärk i mina vader imorgon, eftersom jag har varit och sprungit idag.. Duktiga jag ;) Såå, vi får se hur det går imorgon.. kanske kommer haltande till jobbet, det skulle ju göra det hela mkt mer intressant och lite mer spännande. Blir en utmaning att ha dansuppvisning med väldigt mkt träningsvärk, men jag överlever nog. Vet ju inte om jag kommer ha träningsvärk imorgon eller inte, utan det får jag veta/känna imorgon. Funderar på att sätta mig ute på balkongen och mysa lite och invänta middagen. Där efter blir det nog bodypump på korpen, blir nog att tvinga med moder min. Annars så har jag inte planerat för dagen. Måste städa mitt rum, jag MÅSTE göra det. Usch, jag tycker inte om att städa.. speciellt inte mitt rum. Men nu måste jag nog ta tag i det, för det var ett tag sen jag städade.. no good!
Så imorgon är det arbete som gäller.. Ändå grymt skönt att tjäna pengar på det man gillar att göra. Tjäna pengar på att dansa och träna, underbart eller vad?

Igår såg man då fotbollsmatchen mellan Sverige och Tyskland, som sverige förlorade med 2-0. Så nu blir det inte att se någon mer match med Sverige.. Men det gör ingenting, för jag håller ändå på brasilien. Nej, nu måste jag faktiskt hitta på någonting att göra. Någon som är på att gå morgonpromenader i veckan föresten? Skulle vara trevligt med lite sällskap.

It's my life, my worries. It's my life, my problems.

Urk, livet kan vara komplicerat ibland.. Blev lite down, men jag får rycka upp mig. Everythings gonna be alright, alright. Kvällspromenad ikväll? Oh yes! Ska försöka komma ihåg/orka det.. Beach 2006 snart, weeey. men det kommer väl bli som förra året, var på havsbadet 3 gånger under hela sommaren.. Tror jag måste utnyttja mitt lov lite bättre i år, och faktiskt pallra mig dit. Absolut! Nästa vecka är det dansläger, och oooj vad jag längtar. Så underbart det kommer bli. Dans 6h varje dag, eufori? Oh yes! I love dance, Blir skönt att komma bort från verkligheten ett tag också. Sedan blir det  trevligt att träffa alla människor från förra året, var ju ett tag sen man såg/träffade/pratade med dem. Nej, nu tänkte jag faktiskt avsluta detta inlägg.. så ha det bra alla. Ciao!

Midsommarfirande 2006!

Gårdagen påbörjades med grillning hos rebecca, och där efter så tog vi oss vidare till havsbadet där vi gick in på krogen. Kostade 120 kr, men vissa hade ju turen med sig denna afton och behövde inte betala inträdet.  Jag tyckte det var trevligt där inne, det är ju alltid roligt att dansa.. men jag tror inte att jag tyckt att det hade varit lika roligt om jag hade behövt betala 120kr,. För det var inte värt 120 kr kan jag säga. Var mkt folk där, och jag dansade som aldrig förr. Kom hem vid 3 tiden och cyklade hem från rebecca. Vaknade för 2½ timme sen, och har ätit lite frukost och sååå, och snart så är det fotboll.. weey! Kanske dags att tagga upp lite inför the game? Vet inte riktigt vars det blir att titta på Sverige - Tyskland, men troligtvis hos hojna rebecca. Jaaja, nu tänkte jag ta en liten promenad.. behöver lite frisk luft. Sedan måste jag städa mitt rum, för det ser förjävligt ut..
Har tyvärr inte så mkt mer att skriva om. Var en rätt så lugn men rolig midsommarafton. Blir kanske en senare uppdatering av kvällens händelser. 


Duktiga jag..

jag har varit och sprungit 3,5 km idag.. och oj vad stolt jag är, hoho. Har duschat och fixat med en massa grejer. Såå nu är jag redo för att cykla till Rebecca. Jag hoppas att alla får en trevlig midsommar, och vi kanske synes när man minst anar det!

Midsommar!



Yes, idag är det midsommarafton.. och jag är taggad till tusen ;-) Blir nog en riktigt trevlig kväll, och jag ser fram emot allt vad som väntas hända denna afton. Ska nog ta en liten joggingtur nu, sedan blir det att duscha och fixa det som behöver fixas. Trevlig & glad midsommar på er alla!

Bloggen, min bästa vän?

Haha, nej.. bloggen är inte min bästa vän, men man kan ju nästan tro det så mkt som jag skriver i den nu för tiden. Mendet är rätt skönt och ganska bekvämt att skriva av sig lite när man inte har någon att prata med för tillfället. Har jobbat idag 08.00 - 15.00, ochjag är riktigt trött nu. Så jag ska gå och lägga mig snart hade jag tänkt. Längtar lite till imorgon, och vårat midsommarfirande. Oh yes ;-) Sitter och dunkar musik nu, Mihai Traistariu - Tornero, den är bäst bara så att alla vet! Sååå, vad gör jag annars.. hm, tar det rätt så lugnt, tränar och är med vännerna.. och självklart så dansar jag, men det gör jag ju alltid. Vad mer kan man skriva som är intressant? Är inte riktigt lika inspirerad för att skriva ett bra och intressant inlägg idag som jag var när jag skrev förra inlägget, men då var det nog tröttheten som spelade in. Var nog lite övertrött, vilket gjorde att allt jag tänkte och kände kom fram.. Jag vet att det kanske var ett lite flummigt/vimsigt inlägg, men vad gör det, folk läser det ändå! Hade helt enkelt mer inspiration i förra inlägget, och jag har min trötthet att tacka, så jag får helt enkelt säga tack! Så detta inlägg blev nog rätt så ointressant, vilketni kanske inte var förberedda på!


Ojdå!



Usch, nu börjar man bli lite trött. Mina ögonlock börjar kännas väldigt tunga, och det är nog dags för sängen. Fast tänkte först skriva en rad eller två i min fina blogg. Idag har vi varit på havsbadet hela dagen och haft två föreställningar. Den första gick ändå rätt så bra, var ju bara en låt.. den andra som vi hade i "kasinot" gick väl mindre bra. Blev lite kaos, men det var roligt ändå. Alltid lika roligt att dansa, och jag har lärt mig att man inte alltid kan göra allt helt rätt och det är inte ofta man är helt nöjd med en show/dansföreställning. Om sanningen ska fram så tycker man alltid att det finns något som kan bli bättre, ochdet är alltid något som man vill förändra. Detta gäller väl både i dansens värld och i det verkliga livet, i ens vardag det vill säga. Jag tror att om jag, och även andra gör ett fel så kämpar man ännu mer för att inte göra om det felet och detta gör att man utvecklas ännu mer. och som jag skrev tidigare så gäller det inte bara när det kommer till dans, utan jag tror att detta gäller för alla människor vare sig man dansar eller spelar fotboll, eller kanske jobbar inom byggbranchen. Det spelar ingen roll vilken genre man tillhör, eller vad man gillar att hålla på med på fritiden. Vi lär oss helt enkelt av våra misstag och de fel vi gör. Jag tror även det gäller de val vi gör i livet, ibland så väljer man fel.. men då lär man sig av det felet/misstaget och man gör inte om det igen. Misstag låter så deprimerande och negativt, medans fel låter mer acceptabelt.. Kanske bara jag som tycker det. Iallafall så tror jag att jag inte gjorde något fel på våra föreställningar, kommer inte ihåg någonting av föreställningen typ. Inte första gången det händer. 2 minuter efter jag haft en dansuppvisning så kommer jag inte ihåghur det gick för mig på scenen eller vad jag gjorde, om jag gjorde fel osv. Känns faktiskt lite spookey, känns riktigt skrämmande och faktiskt lite tråkigt nu efteråt. Det enda som jag kommer ihåg från föreställningarna är känslan som jag har då jag står där på scenen framför alla människor, och den känslan är underbar.. men det övriga är som en lätt dimma. Ganska underligt ändå, men jag får ta tag i det där, och förbättra mitt korttidsminne, för jag tror om jag ska erkänna att det är de som spökar. För jag har världens sämsta korttidsminne, och det kan dom flesta hålla med om.. Ett exempelpå saker jag ofta lägger bort och sedan inte kommer ihåg vart jag lagt den är mobilen. Jag lägger den på ett synligt ställe, (eller ställen jag tror är synliga) och 30 sekunder senare vet jag inte vart jag lagt den. Det är helt sjukt hur dåligt minne jag har när det gäller sånt, och varje gång blir jag lika jävla pissed off på mig själv. Springer runt som en galning för att hitta det jag lagt undan och jag hittar dem alltid på de mest underliga ställena. Sedan efter några minuter så är det som att en ridå går upp för mig, det klickar till där uppe och helt plötsligt så kommer jag ihåg vart jag lagt sakerna. Tror jag ska börja någon sorts hjärngympa för att komma ihåg saker bättre, och förbättre korttidsminnet litegrann, för jag tror att det kan behövas.. Kan vara bra om jag i framtiden kommer ihåg vart jag lagt mina löständer så att jag inte behöver gå runt utan tänder en hel dag. Japp, så är det. Nu har jag ännu ett mål i mitt liv, och det är förbättre mitt korttidsminne. Vad mer har jag för mål här i livet? Det är en riktigt bra fråga, och jag tror inte att jag kan svara på den.. för ärligt talat så vet jag inte. Det enda jag vet för tillfället är att jag vill utomlands och upptäcka/uppleva nya saker. Sedan så vill jag gärna jobba som dansare, men får se vad framtiden har att erbjuda. Man kan alltid hoppas, men man får inte alltid som man vill.. och det är väl det vi människor måste lära oss. Finns så många som hela tiden vill ha, och aldrig ger dem tillbaka.. Det ska vara på deras villkor annars kan det kvitta. Detta är en dålig egenskap, vilket jag tror många andra kan hålla med mig om.. Finns dock människor som inte förstår att det är en dålig egenskap att vara egoistisk, men dem lär sig väl efter några år.. och de inser väl till slut att det inte är okej att bara ta. men vi kan glädja(? ) oss att en dag så kommer något negativ hända, och de kommer få konsekvenser på grund av deras själviska gärningar, och den dagen.. den sorgen. För dem då, förstås! Som sagt, vi lär oss av våra misstag.. och det gäller alla! Nej, detta blev ett väldigt långt inlägg.. En anledning är säkert för att jag är trött, och då går hjärnverksamheten igång på allvar.. Då kommer alla gömda tankar och underliga funderingar fram, även många tankar kring livet kommer fram, vilket ibland kan vara ganska bra och rätt så skönt också. Någon gång måste man ju lätta på trycket (haha, övertrött kanske?) och bara skriva ner allt som kommer upp i ens huvud. Så är det nog! Sitter och borstar tänderna, samtidigt som jag lyssnar på BassHunter - Botten Anna. Tror det är världen bästa låt just nu, haha. Okej då, kanske inte VÄRLDENS bästa, men nog är den rolig allt. Blir nog 2006 års sommarplåga, det skulle inte förvåna mig. Nu börjar klockan bli väldigt sent och nu måste jag börja pallra mig mot sängen.. Jobbar ju faktiskt imorgon, börjar kl 09.00 och slutar 15.00, så måste få några timmars sömn åtminstone. Ska även orka gå på styrkemixen imorgon, weheeey.. Var ett tag sen, och jag tror dt blir grymt roligt. Men har ett litet problem, och det är att jag börjar bli lite förkyld. Tror det är min moder som har smittat mig.. Det är ganska typiskt, bli förkyld när det är sommar. nej, usch.. blir att dricka mkt te med honung i och försöka förhindra att jag får ännu snorigare näsa. Kanske blir en kort update imorgon, om ni har tur dvs.. ;)


Fight it back



Sitter och lyssnar på E-type, han är jävlat kungen ;-) Funderar på att ta en sväng ut i solen och bättra på brännan lite. Eller varför inte ta en prommis eller joggingtur? Ja, det är frågan.. Får se vad jag gör. har ätit lite frukost, och nu ska jag ta tag i det här, ochgöra något utav det fina vädret. Somnade lite sent iinatt, så idag får det bli en tidig kväll.. Annars orkar jag inte upp imorgon, då man börjar 09.00, weeey. Så,gårdagen var trevlig.. mkt nytt folk, och väldigt skönt/nice/trevligt att bada badtunna. Hoppas alla har en fortsatt trevlig dag, och lev varje dag som om det vore eran sista. Pussciao!

Nattlig blogg.

Absolut! Sitter här, i min ensamhet.. som vanligt, och klockan på datorn står på 03.39.Vilket betyder att Therese ska gå och krypa till kojs snart, gå och lägga sig i sängen, sova.. Ja, vad du nu vill kalla det. Har varit på en fest på renön ikväll, badade lite badtunna.. och tog även mitt första dopp för i år. Till en början var det riktigt, riktigt kallt.. men efter ett tag så domnade större delen av min kropp bort, så at den värsta kylan försvann. Jag vimlade runt bland alla okända ansikten och var social, och jag måste erkänna att det var faktiskt riktigt trevligt att träffa lite nya människor. Där efter åkte vi till stan, där vi gick runt lite för att kolla på alla människor. Sedan var det hem som gällde, så nu sitter jag här och bloggar.. igen. Känns som att det börjar bli en vana nästan.

Såå, vad har man annars gjort idag.. Vaknade väl vid 11 snåret och gick en liten promenad.. Sedan var jag på stan en snabb sväng, köpte lite frukt och så. Där efter var jag förbi korpen där jag tränade lite. Really nice, as usual. Börjar ju ta beach 2006 på allvar nu :-) Sedan så gjorde jag middag, tacos, vilket var mumsfillibabba. Imorgon har jag mkt att göra.. gå minst en promenad, träna, sola (om det är fint väder dvs) Kanske köpa lite frukt.. börjar ta slut, igen. Men jag ska försöka hålla mig! Nej, nu ropar sängen på mig. så nu ska jag sova. Sov gott alla, och dröm fina drömmar.

En varm sommarkväll..



Det är fredag och vädret är underbart, sol och värme fortfarande. Har varit förbi en sväng på coop för att handla köttfärs, sedan så har jag lagat tacos. Det var väldigt gott, mums. Nu är första arbetsveckan avklarad och det har ändå varit hårdare än jag trodde att det skulle vara. Började 08.00 imorse och slutade 15.00, så jag var rätt trött när jag kom hem. Har blivit mkt dansande och mkt hjärngympa i veckan.. Längtar redan till måndag ;-) Vad har jag annars gjort idag? Blev en liten vilopaus innan middagen, var riktigt skönt.. Blir nog en tidig kväll, ska upp och träna imorgon. Funderar nästan på att dra och träna en snabbis nu, skulle vara riktigt nice. Imorgon så är vi bjudna på fest, så jag, julia och rebecca ska till renön och bada badtunna med en massa folk. Vet inte riktigt vilka det är som ska dit, men jag tror att det blir en trevlig kväll med många nya ansikten.

Vad har jag annars gjort den här veckan, förutom dansat då förstås. Jag har försökt ta lite kvälls-eller-morgonpromenader. har inte tagit mig upp så många dagar för att gå morgonpromenader, men det har ändå blivit några kvällspromenader, vilket har varit riktigt avkopplande. Jag tror jag behöver allt lugn jag kan få, och lugna ner mitt annars ganska stressiga liv. Alltid något som händer runtomkring, vilket kan vara bra i vissa fall.. när man vill koppla bort hur man mår/känner för en stund. Men ibland så behöver alla få känna lugnet, och bara gå ut i naturen och andas ett tag. Tror att det är bra att kanske lämna den ringande/pipande mobilen, den surrande datorn och den väldigt högljudda TV:n  hemma nångång, och bara ta en stund för sig själv. Vi har blivit allt för beroende av alla tekniska saker nu för tiden, så ingen tar sig tid att gå ut och bara vara. Nej, jag tror jag ska ta och göra det oftare. Ägna mer tid åt mig själv och hur jag mår, och lämna alla onödiga tankar här hemma.. Ja, det är mitt mål framöver.. att tänka mer på mig själv, och koppla av mer. Adios!

-



Trött? Jaa! Började kl 10.00 imorse, och har hållit på till kl 17.30 ungefär, och jag som tänkte gå och träna idag också. men det kommer jag aldrig orka, eller? Ska ta mig en dusch nu, sedan lägga mig och slöa i sängen. Låter faktiskt riktigt lockande! Blir nog en liten kvällsprommis tonight, brukar vara rätt skönt att stressa ner med en promenad i skogen när man har varit igång så många timmar. Det är väldigt avkopplande. Yes, nej.. nu ska jag nog hoppa i duschen. Sedan blir det kanske, men bara kanske träna.. Adios!

DANS!



Är det bästa som finns! absolut! Har lunch nu, men ska nog ta och cykla tillbaka till danssalen, och dansa lite mer. Woho ;-) Damn så underbart det är att dansa. med dansen blir allting så mkt lättare.. Jag behöver inte tänka på alla problem, jag behöver inte heller tänka efter så mkt vad jag känner och hur jag mår, jag kan koppla bort allt dåligt för en stund och bara njuta. Blir nog styrkemix idag, wiie. Det blir nog trevligt, sedan blire en kvällspromenad.. Blev ingen igår, för jag kom hem 21.30, och sedan var jag tvungen hitta på en liten koreografi på fyra åttor. nej, nu ska jag bege mig till jobbet. 

SOMMAR!



Ah, så jävla underbart med värme och sol. Vad jag har längtat efter detta.. Skolan är slut och sommaren har anlänt på riktigt. Damn I'm so happy! Tror det är väldigt varmt ute idag, så jag ska lägga mig i solen ett tag, och få lite färg. Börjar 17.00 idag, lite slappt ;-) Funderar dock på att fixa lite solskyddsfaktor så att jag inte bränner sönder mig, tror det skulle vara ett smart drag av mig. Ska nog dra mig mot staden en sväng, sedan solning som gäller.

-

Nu har jag varit på en promenad. Den blev inte så lång, men ack så skönt det var  Speciellt när det är så här skönt utomhus. Riktigt varmt för att vara 23.30. Är nästan för varmt, sitter och svettas som en gris, och det är inte speciellt trevligt. Nej, inte alls. Damn, vad jag är uttråkad.. och trött. Men jag kan inte gå och lägga mig nu, när jag inte börjar jobba förens kl 17 imorgon. Nej, jag måste ju utnyttja tiden till max, absolut! Kanske man ska se lite lost, eller läsa en bok? Det måste ju finnas något att göra.. Men nu jobbar väl alla, så det är väl inte så stor chans att jag hittar någon som vill göra något den här tiden. Blä!

Humor..



..är rätt bra att ha. Själv har man riktigt dålig humor, enligt mig själv och det finns många andra som kan intyga det. Är grymt trött nu, och klockan är ändå bara 22.14. Skulle egentligen kunna somna sittandes vid datorn, men jag tänkte faktiskt ta en promenad istället. Kanske inte känner mig så jätte peppad just nu, men kommer nog kännas rätt bra efteråt. Har börjat sommarjobba idag, och blev väl lite chockad? Behöver nog inte säga så mkt mer än så. Imorgon börjar vi iallafall kl 17.00, så jag har några timmar på mig att ligga i solen och slöa. Fucking jävla wünderbart! Annars har jag inte gjort speciellt mkt idag. Tänkte gå på bodycombat idag, men det blev inget utav det.. Utan vi promenerade till badhusparken istället och satt där på en filt i det underbara vädret. Spelade lite boule, var dock inte speciellt bra.. så jag la mig på filten istället. Kändes som att filten passade mig lite bättre. Samtidigt så var det ett gäng som dansade linedance där i parken, var ganska roligt att titta på.. Dem såg ut att ha roligt. Tror jag har blivit lillbloggarn, känns som att jag skriver 20 gånger varje dag. Crazy!  Blev lite kramig av mig, krama mig någon! Oh no.. jag går och promenerar istället.

Trötter?

Det här med blogg är riktigt roligt, och jag tror att jag har blivit lite besatt av att skriva i den. jag skriver inget vettigt egentligen, utan jag skriver det jag känner för tillfället. Är väldigt trött just nu, men jag ska tvinga mig till korpen hade jag tänkt. Ska även ta en kvällspromenad lite senare. Idag har jag hunnit med mkt. Har varit på dop, som även blev ett bröllop (?!).. där efter så hämtade min syster mig och vi åkte på kalas i svensbyn., där vi firade farmor som fyller 80 år. Nu sitter jag här igen,och lyssnar på reggae. Inner circle - Sweat (a la la la long). Känns lite somrigt, vilket inte är dåligt. Tror jag ska ta en lite powernap innan jag drar och tränar. Sommarjobb imorgon, och visst är man taggad!
82967-2

Bring me to life..


Är redan vid liv, men är rätt så trött om jag ska erkänna. Kvällen och dagen har varit väldigt slapp, och vi har bara tagit det lugnt. Ingen har varit direkt taggad för ansträngande saker, så det blev en se-på-tv-och-slöa- i-soffan-kväll, vilket jag tror var lyckat från allas sida. Lånade filmen Zozo, vilket var lite av en besvikelse.. Hade fått för mig att den var jätte bra, men man ska inte alltid tro på allt som skriv i tidningar och sägs på tv, man ska inte tro på media överhuvudtaget... Men ett undantag kanske är nyheterna. Annars tycker jag det mesta är skitsnack.. Sååså, vad har man annars gjort idag/ikväll? Vi har hunnit vara en sväng ner på stan och kollat in alla bilar och människor som varit i rörelse.

Life can be complicated, fast det är väl alla redan väl medvetna om. Men jag tror att inte mittliv är så komplicerat längre, det känns inte så iallafall. Nej, jag tror att mitt liv har gått från väldigt komplicerat, till ganska okomplicerat, vilket känns rätt så skönt. Är lättad över att jag kommit tillbak till the real me, och att jag inte känner mig nere 24/7 som jag gjorde där ett tag. Nej, jag har kommit över den jobbiga biten och min lilla svacka. Nu är äntligen sommaren här, har sagt/skrivit det 1000 gånger förrut. men det är värt att upprepas, och jag har en sommar att se fram emot. Yes, nu funderar jag på att gå och sova i min sköna säng och kanske drömma mig bort ett tag. Kanske till en bättre värld utan krig och fattigdom?

Dop och födelsedagskalas imorgon, sov så gott alla.


Aloha..



Fest igår (utan dess like?), och oj vad roligt jag hade. Partyt var hemma hos mig, och vid femsnåret anlände Jennifer och festen började lite smått. Vi satt ute på balkongen, lyssnade på lite musik, och hade allmänt trevligt. Tiden gick och allt eftersom så kom allt fler roliga människor.. Vi hade det riktigt trevligt, och det blev rätt så mkt folk där i slutet. Kvällen blev ändå rätt så lyckad måste jag nog erkänna.

Vaknade imorse pigg som en lärka, som alltid. Alkoholintaget igår var väl rätt så lagom ändå, och jag mådde inte alls dåligt imorse när jag vaknade, ingen bakishet för min del inte. Kanske lite trött, men det kan man ju vara annars också. Har gjort bort en massa ärenden idag. Har varit och pantat burkar, köpt en doppresent, en födelsedagspresent åt min farmor som fyller 80, köpt lite frukt.. (ovanligt?) Har även hunnit sitta ute på balkongen och solat. Riktigt skönt var det faktiskt.

Ikväll blir det fotboll hemma hos sofie med gänget. Tror vi skulle köpa pizza och bara ta det lugnt. Tror det kan bli riktigt trevligt faktiskt. Just nu funderar jag på om jag ska ta en promena.. Men samtidigt så känns balkongen väldigt lockande också. Har lite svårt att bestämma mig, as usual. Vad händer annars i helgen då? Imorgon blir det att ta en morgonpromenad, och den här gången ska det bli av. Blir väl att träna lite också, beach 2006 är nära nu. Sedan tror jag att jag ska ta tag i läsandet av en bok.. Skolan är slut, men jag måste ändå göra skolgrejer, suck. Längtar till på måndag kl 14.00, för då börjar jag sommarjobba.. och det kommer bli så grymt roligt. Ska dansa i 3 hela veckor, och dessa tre veckor kommer vara underbara. Absooolut!

Annars så händer det inte speciellt mkt i mitt liv. Har som mål att ta tag i träningen nu, men vi får väl se hur det kommer att gå. Förhoppningsvis skärper jag till mig och tar tag i det här. Japp, så är det. Sommaren har kommit, och det är så underbart.. Jag älskar när solen är uppe dygnet runt, doften av nyklippt gräs och hägg som blommar. Sommaren har äntligen anlänt, och jag ska verkligen ta vara på den tiden, och den här sommaren. Ingen dag ska gå till spillo för jag har mkt planerat och mkt som jag vill hinna göra. Min lathet och slöhet ska inte få stoppa mina planer. Nej, jag ska verkligen ta vara på alla dygnets timmar, och göra så mkt jag kan på dagarna. Blir att gå morgonpromenader, dansa, träna, vara med mina vänner.. Ja, det är mkt som jag vill hinna med, och jag och mina vänninor har redan planerat en massa roliga saker vi ska göra i sommar. Blir bland annat att åka till min stuga i lycksele någon helg, och troligtvis till beccas stuga i överkalix.. Sedan så är det PDOL , luleåkalaset.. och andra festivaler som man kanske ska besöka. Ser även fram emot danslägret.. Jag vill dansa, och det är nu.



Fredag imorgon..

..och  för många är det även studenten.Tyvärr så är inte jag en av dem, utan jag har ett år kvar i skolan. Vilket känns ganska skönt faktiskt. Jag har ett år kvar att fundera och komma på vad jag vill göra med mitt liv. Jag behöver inte ta tag i mitt liv riktigt ännu. Samtidigt så är det väl alltid skönt att slippa skolan, men det är ju det loven är till för.  Ett heeeeelt år kvar av studier, men ett år kommer gå lika fort som det här, och då står jag där på studenten och tänker, oj vad tiden går fort.  Ibland känns det som att det var nyss jag började ettan på strömbacka, men det är nästan två år sedan. Tiden går så enormt fort ibland, utan att man märker det.. och jag måste börja ta vara på tiden som jag får. Man brukar väl säga, lev varje dag som om det vore din sista. Nu har jag iaf inge skola kvar, utan jag har sommarlov nu, men lovet börjar väl inte förens om ca 3 veckor. Börjar sommarjobba redan på måndag 12/6 som dansare, vilket jag ser fram emot väldigt mkt. Sedan så blir det dansläger i älvsbyn i år igen, kommer nog bli roligt det med. Dansen tar upp som många vet en stor del av mitt liv, och det finns nästan ingenting som slår den underbara känslan man får när man dansar.

Igår var jag föresten på bal i skellefteå, vilket var mkt trevligt. Var grymt mkt folk överallt och alla hade så fina utstyrslar.. var svårt att hålla reda på alla nya människor man träffade, men jag hade det riktigt roligt. Vi hamnade på en efterfest i stan, men det var väl inte så mkt röj där. Men alltid trevligt att träffa nytt folk. Vi tog oss hem till anders där vi sedan sov. Somnade väl vid femsnåret, och vaknade till liv vid 11. Skulle egentligen ha danslektio kl 09.00, men det kändes inte som att min kropp var på g för det. Vi åt lite frukost och satte oss sedan ute i solen, där efter kom såowfies papi och hämtade oss. Var tvungen att städa utt mit tskåp idag också, trodde att jag skulle ha mer skräp i skåpet än vad det var. Är lite stolt att jag slängt bort onödiga papper direkt istället för att spara på dem i skåpet. Rätt så bra gjort av mig. Nu funderar jag på att gå en promenad eller se lite lost. Oledoledoff, Står mellan dem två men jag har lite svårt att bestämma mig. Nej, nu ska jag ta tag i det här, och imorgon om det är fint väder så blir det nog en liten morgonprommis. Absolut!

Nu är man här igen..

Har just gjort lite te, som jag nu sitter och smuttar på. Funderar på att ta en lång skogspromenad snart, tror det skulle vara skönt. Ett bra sätt att rensa huvudet från allt onödigt tänkande. Imorgon så är det bal i skellefteå, som jag faktiskt ser fram emot. Där ett tag var jag lite ängslig över hela grejen, men nu har jag gått över till positiva tankar istället. Jag och sofie har skaffat oss likadana klänningar, hon har en röd och jag en svart, och jag tror det kommer se klockers ut. Annars så har det inte hänt så mkt mer i mittliv de senaste dagarna. Var på nattbio inatt och såg Omen med sofie, jesper och andreas. Vissa sekvenser vad väl rätt så läskiga, men ingen film jag kan rekomendera om ni vill bli riktigt, riktigt rädda. Självklart blev jag rädd, och satt och skakade lite titt som tätt med sofie, men jag har sett läskigare filmer. Slutet var lite underligt, och det var inte det slut jag hade förväntat mig. Var även på havsbadet igår en sväng med julia, becca och linn. Vi kollade in de fina balklänningarna, och började planera inför nästa år. Bara ett år kvar nu, sedan har man gått ut skolan. När man säger ett år, så låter det jättemkt, men ett år går väldigt fort. Det är först nu jag inser hur fort det här året har gått. Det känns som att det var nyss jag började tvåan i SP2B, men det var nästan 10 månader sen. Vad tiden går fort egentligen, och aldrig tänker jag på att ta vara på den.. Kanske dags att börja nu?

I Fredags var man på bio och såg davinci koden, och vad kan man säga om den förutom att den är grymt bra. Läste boken i julas, och boken är nog lite bättre. Men det brukar ju bli så när man läser boken före filmen. Annars tyckte jag att den var väldigt bra, och jag var nästan i extas efteråt. Tror jag redan berättat om det, men det är värst att sägas igen. Lördagen var vi förbi några fester. Var bland annat en sväng till lillpite och kollade läget. Där efter så åkte vi hem till becca och åt lite, jag jag promenerade hem. I fredags så gjorde jag bort vårat sista prov i geografi och det sista provet i år, halleluja. Har inte orkat plugga nå den senaste tiden, även fast jag har försökt så har ingenting gått in i min hjärna. Jar har helt enkelt inte orkat plugga, jag har haft för mkt att tänka på. Så kvällen innan blev det lite panikpluggning, och läste igenom anteckningarna på morgonen också.. Efter provet kändes det rätt så bra ändå, så jag får se hur det går. Kommer väl gå dåligt bara för att det kändes bra, men jag får ta det. har ju mig själv att skylla på, och ingen annan. Får ta tag i pluggandet nästa år. Jag ska tame fan bli seriös när det gäller skolan, eller åtminstone försöka. Wish me luck! Gjorde även bort mitt kursporv i spanska förra veckan.Hade inte pluggat speciellt mkt på det heller, förutom kvällen innan då förstås, och jag fick tillbaka det i fredags. Till min chock så fick jag se att det stod VG på provet. Jag tänkte, VG?! Fick jag VG? Kändes underbart, och jag drog en lättnads suck. Nu kanske jag får VG i spanska, och det skulle ju inte sitta helt fel faktiskt. Nej, det skulle vara rätt så jävla underbart ;-) Sedan fick man G på nationella i matte, vilket hon trodde var rätt så omöjligt eftersom att en viss hon, Therese, hade missat de 3 sista frågorna, smart som hon är. Så jag är väldigt nöjd med betyget G, får som sagt skylla mig själv lite. Vad har annars hänt i Therese liv de senaste veckorna? Var i umeå förra helgen, Jag och min vän Såowfie bestämde oss att besöka brännbollsyran. Så jag och my partner in crime satte oss på en buss och redan där började vi våran fest. När vi kom fram så begav vi oss till Samuel där vi fortsatte våran fest. Vi bestämde oss för att gå till stan och sedan åka till ålidhem. När vi kommit fram till ålidhem så tappar vi bort alla, och jag och sofie blir kvar där, ensamma. Låter nästan lite dramatiskt när man läser det, men vi hade faktiskt riktigt roligt. Vi vimsade runt där, och skrattade som alrig förr. Missade hela festen på fysikgränd, men vi hade sååå roligt ändå. Vi hann till och med åka taxi till stan, och sedan tillbaka till ålidhm. Ja, det var en vimsig kväll, men ack så rolig. lördagen så tänkte vi gå och se lite brännboll, men vi hann bara gå dit för att sedan gå till bussen. På bussresan hem så sov jag nog störe delen av resan. Var riktigt trött, och jag tror jag behövde lite sömn. Lördagen så var det fest hos Niklas i hortlax, så vi drog dit men jag var så trött så jag åkte nästan hem på en gång. När jag kom hem så tyckte min mor att jag skulle följa på valdino, och efter ett antal övertalningsförsök så tänkte jag, varför inte? Jag har ju inget bättre för mig. Så jag hann även besöka valdino denna afton. Var kanske inte rätt åldersgrupp, men var faktiskt rätt så trevligt ändå. Lite roligt att titta och skratta åt alla fulla mäniskor.


I veckan så blir det rätt så lugnt, till på fredag det vill säga. På fredag så blir det partey.. Absolut! Har danslektioner kvar, så får ta det realtivt lugnt i veckan. Fast ska ju även på bal på onsdag, dvs imorgon. Men harbalettlektion kl 09.00 dagen efter, så det blir nog en lugn kväll. Lugn vecka, galen helg kanske? Fast helgen är väl inte direkt planerad ännu, eller vi ska väl partaja lite (?) på fredag.

Sitter by the way i min morgonrock fortfarande, så det är nog dags för mig att ta tag i det här och göra något av dagen. Är tyvärr inte speciellt fint väder ute, men det regnar ju iallafall inte. Så därför passar nog en promenad perfekt. Sen ska jag nog gå och träna på korpen. Jupp, så blir det nog.


Godmorgon..



Sitter i min morgonrock och har just ätit lite frukost, funderar på att dra mig in till staden och uträtta lite ärenden. Måste bland annat fixa några skor att ha på mig på balen som är på onsdag (den är i skellefteå), sedan så ska jag nog gå och träna lite, för det är ju inte så långt kvar till Beach 2006. Igår var jag, Sofie, Becca och Linn och såg Davinci koden, som var mkt, mkt bra. Läste boken i julas, så det var väl inte direkt Tom Hanks utseende på Robert Langdon som jag hade i huvudet. Men måste säga att den var grymt bra ändå, och jag var nästan i extas efteråt. Nu ska jag ta och göra något av dagen, kanske gå ut i sol och mysa. Hejs!