Från blått till lila


Mitt fina blåmärke börjar sakta övergå till en mer lila kulör. Om en vecka är det kanske borta, förhoppningsvis. Har just tagit en dusch och tänkte traska över till tjejerna och bara hänga en stund. Det var ett tag sen nu. Har haft mycket jobb och inte speciellt mycket ork, men nu börjar det övergå till det normala tror jag. Har haft besök i helgen, men blev inte så mycket socialisering för min del. Har jobbat alla kvällar, sedan efter min lilla olycka kunde jag inte följa med lite låktatjåkka i lördags. Min rumpa hade antagligen inte pallat med alla gupp. Jäkligt tråkigt, men what to do när ens röv är helt blåslagen. Nästa gång kanske..

Vädret är kasst här uppe i norr. Tidigare var det snöblandat regn men nu har tempen sjunkit lite så nu snöar det bara. Vill gärna ha mer snö men nu kommer allt slask förvandlas till is vilket känns mindre trevligt just nu. Min gump klarar nog inte ett till fall.. Sju veckor kvar av fjällivet och jag hoppas på soool vareviga dag. Jag vill verkligen upp i backen igen. En ond rumpa och ett fett blåmärke ska inte hålla mig borta från backen. Lite vila kan den dock behöva, men nästa måndag är jag fit for fight igen. Då är jag back on track!

Har surfat runt lite och läst lite bloggar.. Intressant! Tänk vad mycket man missar när man bor mitt i ingenstans, men jag klagar inte. Det är så skönt här uppe. Behöver aldrig oroa mig för vad morgondagen har att erbjuda. Om det är fint ute kanske man drar ut i backen, tar en promenad eller så hänger man med dom fina arbetskamraterna..

Kommentarer
Postat av: Emmeli

Låter fint att få vara uppe i fjällen hela våren =)


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback