horoskop à la spray.se

Lejonet 23/7 - 23/8

Dagshoroskop - onsdag 23 januari

En person som står dig nära har kreativa eller romantiska drömmar som kan vara mer eller mindre realistiska. Nära relationer präglas av komplexa känslor. 

Veckohoroskop - vecka 4I samband med tisdagens fullmåne kommer du att bli varse hur mycket nära relationer kommer att betyda för dig under de kommande veckorna. Det är en tid då du kanske bör vara mer ödmjuk och mindre intresserad av att driva igenom din egen agenda. Var lyhörd för nära och kära och sätt deras behov först. Det är en utmärkt tid att umgås med dynamiska och visionära vänner, och gemensamt kan ni inspireras av en dröm eller vision - kanske genom att ni återstiftar bekantskapen med någon som varit borta från vänkretsen ett tag. Finns det gamla kärleksrelationer som inte fått ett ordentligt avslut är detta rätt tid att klippa alla band bakåt.

Månadshoroskop - januari 2008

Året som kommer präglas till stor del av händelser i arbetslivet, och det finns inget bättre än att börja året som du har för avsikt att fortsätta; med hårt arbete och sinne för det ansvar du har tagit på dig. Nya trender som rör arbetet är i rörelse denna månaden, och de kommer att sätta sin prägel på det som sedan följer. Kanske har en ny kollega tagit plats som har bestämda åsikter om hur saker och ting skall göras. Du gör nog klokt i att vänja dig vid att en del människor kommer att agera som om de ägde makt de i själva verket inte har. I gengäld finns utmärkta förutsättningar för dig att växa i jobbet och det kan också göra att din inkomster sakta men säkert ökar under året.

Fullmånen den 22 januari faller i ditt tecken och sätter fokus på de riktigt viktiga relationerna i ditt liv. Men det är knappast du som styr och ställer - tvärtom kan du behöva göra mycket för partners, även sådant som är aningen riskfyllt. Problemet är att din partner (eller annan närstående) inte är helt på det klara med vad han eller hon vill ha, och under månaderna som följer blir situationen bara allt mer oklar. Och frågan om vad du verkligen vill kvarstår också.

I gengäld är detta en utmärkt tid för dig att umgås med och ha roligt med vänner. I synnerhet gäller detta om du är engagerad i något projekt som berör film och musik tillsammans med andra. Har du meditativa och andliga intressen kan du även odla dessa sidor av dig själv tillsammans med andra.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback