Ledig!


Då var man äntligen ledig! Sååå underbart! Typiskt bara att värmeböljan har försvunnit, men jag njuter av ledigheten ändå. Om sju dagar börjar jag om att jobba.. eftermiddagsvecka = urk! Nåja, det inbringar pengar och det är det som räknas.. Det är måndag och jag har sovit jag vet inte hur mycket. Säkerligen 10 timmar om inte mer, och ändå var jag trött när jag vaknade. Kan tänkas att det är efter min jobbhelg. Har väl blivit 8 timmars sömn sammanlagt under helgen. Sitter nu i lägenheten och äter ett äpple samtidigt som jag lyssnar på klassisk musik som är på svt2, haha. Not cool, hahah. Finns inte så mycket annat att titta på, känner inte riktigt för barnprogram idag, haha. Har hunnit en sväng på stan och då råkade det  följa med ett par skor från din sko. Snygga och sköna att gå i, underbara helt enkelt!  Blev även en cola zero, lite äpplen och bananer! Mumsigt värre!

Är som skrivet ledig den här veckan, och det behövs verkligen. Känner mig rätt sliten, så ska försöka ta igen det nu i veckan. Blir nog stugan imorgon! Tänkte pallra mig till ansia badpark också, lite back in the days feeling. Kanske går på djurparken också, hehe. ;)

Jag känner verkligen en sådan livsglädje just nu. Allting känns så mycket lättare. Life rules! Jag har insett att jag måste leva i nuet och sluta oroa mig över en massa småsaker. Det blir som det blir eller hur? Jag har gjort det jag kan göra.. sedan får vi se! It's up to you. Mitt nya liv är här, och jag ska leva det fullt ut. No regrets! Tänkte även börja leva lite mer spontant, vara lite mer impulsiv, live on the edge. (har säkerligen skrivit det mer än en gång i bloggen, men nu jävlar är det dags). Har redan nu bestämt vilka festivaler jag ska besöka nästa år, för då jävlar ska jag iväg! Metaltown, arvika (?), sweden rock, peace and love kanske.. Någon som har förslag, och som vill joina? Anyone? Come oooon!

Helgen var förövrigt riktigt trevlig, om vi bortser från allt jobbande. Hängde hos jennifer lördagen där det var partaaaj. Nyktert för min del, då jag skulle upp kl 05.00 dagen efter, men jag hade riktigt roligt ändå. Var många roliga incidenter ute på balkongen, även nya dansmoves som var klockers! Undra vad folk säger om jag drar dom på 1906?

Bom bom pooow, jag är lite sugen på party.. eller är mest sugen på att shaka that ass, show me what you got.. men det är ju måndag. Kan tänkas att det är svårt att få någon att joina, haha. Måste pallra min röv till luleå och hänga med frajda, gå ut och skaka gumpen och socialisera lite. Ser fram emot den 18/7, för då har jag hört att en viss crackiie kommer till stan! Då jävlar ;) Nu ska jag göra något vettigt utan denna underbara måndag! Vi seees när vi ses :) Kärlek till er alla!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback