Jahaja, då var man tillbaka.. för nu.


Ojfan, det var ett tag sen nu. Har hänt ganska mycket sen jag var här sist. Mer än två veckor sen, damn. Vart ska jag börja? Har blivit ganska mycket partaj de två senaste veckorna. (för att vara jag) Förra helgen var jag på födelsedagsfest där jag hängde med en massa roliga brudar. Bland annat crackiie som pallrat sin rumpa till pitstan! Nu har hon tyvärr åkt hem igen :/. Efter förpartajandet blev det utgång på 1906. Dagen efter mådde jag inte som jag förtjänade! Tyckte att jag tog det ganska lugnt, men kanske inte.. haha. Under veckan vart det eftermiddagsjobb på egen hand. Gick ändå rätt bra. Onsdagen började PDOL men eftersom jag slutade kl 22 så orkade jag inte gå ut, samma sak torsdagen. Vi stod bara utanför området och lyssnade på DLK jag, M, hans bror och hans kusin. Fredagen fick jag agera fotograf när grabbarna körde gokart, på kvällen var det 50årsmiddag och där efter drog vi en sväng förbi soffan där dom var i full gång med att partaja. Vi drog vidare till M's brotha där vi hängde med resten av Gälkatown. Vid 22snåret tog vi oss ut på området och vimsade runt lite. När klockan blev 00.30 gick vi till stora scenen och såg hammerfall! Jävlar vilken nostalgi! Lyssnade på dom rätt mkt när jag var 12-13, nu är det lite annan musik som strömmar ur mina högtalare. Lite hårdare musik! ;)

Lördagen var jag bjuden på en förfest i stan hos ida där vi satt några tjejer och socialiserade. Där efter blev det kittel, pentan, och en massa andra öltält. Tyvärr var jag lite av en latis och såg inte några band denna kväll. Fy på mig! Innan hemgång bjöds det på två karusellåk och nattmat som bestod av tacos. Gött! Söndagen gick i lugnets tecken. Tog det bara lugnt och mös med karln. Igår besökte jag gymmet och jag tänkte göra detsamma idag. Är även bjuden på spelkväll hos sandy så tänkte pallra mitt ass dit lite senare.

Till helgen är det Lulekalaset, och just nu lutar det åt utgång på fredagen iallafall. Det kan ändras fort! Var inte alls sugen på att gå ut nu under PDOL, men se på fan, blev så ändå.

Kommentarer
Postat av: Evelina

Jaaaa, risken är nog stor, men vi ska bara få den först ^^ :)

2009-07-30 @ 10:13:42
Postat av: Evelina

Jaaaa, risken är nog stor, men vi ska bara få den först ^^ :)

2009-07-30 @ 10:14:23

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback